• PRO TV
  • Horoscop zilnic 25 mai 2024. Berbecii ar putea avea o dezamăgire în plan profesional, Taurii pregătesc o surpriză romantică partenerului

Horoscop zilnic 25 mai 2024. Berbecii ar putea avea o dezamăgire în plan profesional, Taurii pregătesc o surpriză romantică partenerului

Horoscop zilnic 25 mai 2024. Berbecii ar putea avea o dezamăgire în plan profesional, Taurii pregătesc o surpriză romantică partenerului

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 25 mai 2024.

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai parte de o dezamăgire în planul profesional, să-ți revină în minte niște discuții și să-ți dai seama de lucruri, pe care nu le-ai înțeles la un moment dat și s-au încurcat lucrurile. În planul sentimental, ai parte de momente intense și reușești să reînvii pasiunea în cuplu.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să redirecționezi o sumă de bani pentru o campanie umanitară, să ajuți pe cineva cu un împrumut sau stabilești, împreună cu partenerul, destinația unor sume de bani comune. Și viața sentimentală se animă și reușești să-i pregătești o surpriză partenerului.

 

Gemeni

 

Astăzi este o zi favorabilă să o petreci în compania partenerului, să ieși la o întâlnire, dacă ești singur, sau stabilești o întâlnire cu un prieten cu care vrei să te asociezi într-un proiect. Sectorul relațiilor și parteneriatelor este activat și poți pune bazele unor noi legături.

 

Rac

 

Odihnește-te mai mult astăzi, pentru că este posibil să te resimți după o săptămână aglomerată! S-ar putea să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi, însă vei reuși să treci peste o stare mai puțin plăcută dacă faci o plimbare. În planul relațiilor intime pot avea loc transformări profunde.

 

Leu

 

Astăzi poți participa la o petrecere, întâlnire cu prietenii sau să ieși la o întâlnire romantică. Dacă ești părinte, îți faci timp să petreci ziua cu copilul. Ești creativ și-ți folosești abilitățile, astfel încât să redirecționezi energia către activități constructive.

 

Fecioară

 

Relațiile cu familia se consolidează și observi acest lucru de la o zi la alta. Comunici mult mai bine cu membrii familiei și vă ajutați reciproc când intervin probleme. Dacă ești singur, se intensifică planul sentimental și te poți îndrăgosti brusc de o persoană, pe care o cunoști într-o împrejurare neașteptată.

 

Balanță

 

Comunicarea poate avea de suferit astăzi, în special în raport cu partenerul de cuplu, de la care ai parte de dezamăgiri. Intuiția te va ajuta să înțelegi un context, dar decizi să lași lucrurile să se desfășoare firesc, să nu intervii. Ai răbdare să se așeze lucrurile!

 

Scorpion

Venus, micul benefic, se află astăzi într-un aspect armonios cu Pluton, guvernatoarea ta, așa că este momentul să repari o relație, care poate deveni profundă și intensă în perioada următoare. Și dacă ești singur, se întrevede o conjunctură, care-ți scoate în cale pe cineva de care te simți atras din prima clipă.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei ești preocupat să dai niște sfaturi unei persoane din familie sau din grupul de prieteni, legate de o activitate pe care doresc să o înceapă și-n care ai mai multă experiență. În partea a doua a zilei, faci un plan să pui în aplicare niște idei de cum să cheltui, astfel încât salvezi niște bani.

 

Capricorn

 

Astăzi ai nevoie de izolare, să te reechilibrezi, să stai să analizezi niște situații apărute în planul sentimental sau care au legătură cu copiii, dacă ești părinte. La serviciu, traversezi o perioadă foarte aglomerată, însă reușești să ai rezultate și acest lucru îți aduce satisfacție profesională.

 

Vărsător

 

Astăzi, aspectul armonios, care se formează între Venus, planeta iubirii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, îți aduce pasiune și intensitate în relații, mai ales dacă vrei să începi o poveste nouă de iubire.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri cu prietenii, deplasări pe distanțe scurte, relaxare sau participarea la un eveniment important din viața cuiva drag. Relația cu partenerul de cuplu devine mai intensă. De asemenea, abordezi subiecte sensibile, pe care reușești să le rezolvi după o perioadă mai lungă de timp.

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni