• PRO TV
  • Mihaela Borcea se recăsătorește la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea: "Nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu"

Mihaela Borcea se recăsătorește la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea: "Nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu"

Mihaela Borcea se recăsătorește la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea: "Nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu"

E în culmea fericirii! Mihaela Borcea se căsătorește cu actualul ei partener, Sorin Rap, după divorțul dureros de Cristi Borcea.

​Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți vreme de 23 de ani și au, împreună, trei copii: Melissa, Angelo și Patrick. După divorț au rămas în relații bune, de dragul copiilor și de dragul afacerilor. De la divorţul de Mihaela Borcea, Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Alina Vidican, iar în prezent formează o familie cu Valentina Pelinel și au împreună 3 copii.

Și Mihaela și-a refăcut viața, după divorțul de Cristi Borcea, alături de fostul ei șofer, cu care se află într-o relație deja de ani buni. Iar acum a decis să ajungă din nou în fața altarului.

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu. Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste”, a declarat fosta soție a lui Cristi Borcea, potrivit cancan.ro.

Mihaela Borcea a oferit detalii intime despre actuala ei relaţie, mărturisind cum a fost cucerită de Sorin Rap.

Prima întâlnire cu Sorin a fost memorabilă. Am simțit o conexiune imediată și am apreciat sinceritatea și bunătatea lui. Am simtit ca este un om special. Sorin a reușit să mă cucerească prin consecvență, înțelegere și sprijin necondiționat. A demonstrat că este o persoană de încredere, iar relația noastră s-a construit pe respect reciproc și pe valori comune.

A recâștiga încrederea a fost un proces treptat. Stabilitatea și devotamentul lui Sorin însă au contribuit la refacerea încrederii într-o relație de cuplu”, spunea Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea a povestit și cum a fost nunta cu Cristi Borcea: „Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe”, a specificat Mihaela.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni