• PRO TV
  • Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur! Victoria în fața World Stars, savurată de aproape 1.7 milioane români!

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur! Victoria în fața World Stars, savurată de aproape 1.7 milioane români!

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur! Victoria în fața World Stars, savurată de aproape 1.7 milioane români!

O echipă care a ridicat suporterii în picioare, care i-a făcut să aplaude de fericire ani la rândul, care le-a oferit motive de bucurie cu fiecare meci jucat și care a demonstrat că fotbalul românesc are valoare. Jucători care au iubit sportul și au dat totul pe teren. O reuniune visată de fiecare microbist, a devenit aseară realitate, în București și a adus șansa unei noi victorii de neuitat. Totul, în direct, la PRO TV și pe VOYO, acolo unde telespectatorii au trăit la intensitate maximă meciul de retragere al Generației de Aur!

Gallery

În fața unui stadion pe care a fost depășit recordul de audiență, cu 54.967 de spectatori, echipa condusă de Anghel Iordănescu a învins cu scorul de 3 la 2 echipa World Stars, care l-a avut antrenor pe Jose Mourinho. Scorul a fost deschis de adversari, aceștia conducând în minutul 28 cu 2-0, după reușitele lui Rivaldo și Pandev. Înainte de pauză, Generația de Aur a redus diferența prin Panduru, iar în minutul 64 a reușit egalarea prin lovitura perfect executată de Hagi, de la 11 metri. În minutul 72, Gâlcă și-a trecut numele pe tabela de marcaj și a adus victoria care a încununat o seară fantastică.

Mai departe de scorul final, rămâne amintirea unor meciuri perfecte jucate de tricolori, unor victorii care vor răzbate peste ani și șansa de a-i revedea pe toți pe teren într-un regal fotbalistic.

Transmisiunea meciului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:19 – 22:35. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.7 puncte de rating și 31.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.6 puncte de audiență și 16.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au trăit emoția revederii jucătorilor Generației de Aur, iar în minutul de aur, la ora 22:34, aproape 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul din teren și din tribune.  

Pentru ultima dată, ÎMPREUNĂ! Meciul de adio al Generației de Aur, o seară de neuitat pentru toți cei care iubesc fotbalul, a fost LIVE la PRO TV și pe VOYO!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni