• PRO TV
  • S-a măritat cu fostul naș, iar acum i-a dăruit o fetiță. Maria Niculae și afaceristul Don Pepe, care au avut o nuntă de 3 milioane de euro, sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți

S-a măritat cu fostul naș, iar acum i-a dăruit o fetiță. Maria Niculae și afaceristul Don Pepe, care au avut o nuntă de 3 milioane de euro, sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți

S-a măritat cu fostul naș, iar acum i-a dăruit o fetiță. Maria Niculae și afaceristul Don Pepe, care au avut o nuntă de 3 milioane de euro, sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți

Afaceristul român Petre Niculae și soția lui, Maria, au dat vestea despre venirea pe lume a primului lor copil - o fetiță. Milionarul, care a câștigat o avere din imobiliare, a postat mai multe imagini de familie pe pagina de socializare.

Potrivit celor apropiați, care le-au urat felicitări, pe micuță o cheamă Celine. Pentru Maria Niculae (fostă Căpâlnaș) este primul copil. 

Cunoscutul om de afaceri s-a pregătit ca la carte de venirea acasă a micuței. A împodobit casa cu mii de trandafiri pentru ea și pentru tânăra soție. 

View this post on Instagram

A post shared by Petre Niculae (@p.e.p.e1)

Don Pepe, pe numele lui real Petre Niculae, a fost nașul de cununie al cuplului format din Costin Bacneanu alias „Așchiuță” (supranumit regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în anul 2017. Din păcate, relația s-a destrămat în anul 2020, iar la la șase ani distanță, fina i-a devenit soție lui Don Pepe.

Cei doi trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste și sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. 

Gallery

Don Pepe, așa cum îi mai spun prietenii lui Petre Niculae, a atras atenția opiniei publice anul trecut, când și-a organizat fastuoasa nuntă de aproximativ 3 milioane de euro,  într-o locație exclusivistă, pe malul lacului Como. Printre invitați s-au numărat vedete și oameni de afaceri români. În imaginile de la petrecere apar Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu; Adrian Minune; Nuțu Cămătaru și soția lui; Tabya Tabuica, Georgescu Elvis și alții. 

Cine este Petre Niculae, supranumit “Ducele construcțiilor”

Petre Niculae (63 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România.
Milionarul, supranumit “Ducele construcțiilor”, este unul dintre cei mai importanți constructori din România. În 2017, Maria Căpâlnaș era fina de cununie lui don Pepe. În 2020, Maria a divorțat de soțul de atunci, Costin Bacneanu, alias Așchiuță sau ”regele termopanelor”, iar apoi a început povestea de dragoste cu Petre Niculae. 

Din căsnicia anterioară, Petre Niculae mai are o fiică în vârstă de 39 de ani, Lucia, care se ocupă de afacerile familiei, dar și un băiat. 

Fosta soție a lui Petre Niculae este Marinela Niculae, Owner la Green Day Spa. Ea a pornit afacerea împreună cu fiica ei. „Eu am făcut o facultate după 43 de ani și aproape de 50 de ani m-am gândit să deschid o afacere. Mi-am dorit din tot sufletul să fiu independentă, să fac ceva care să fie al meu”, a spus femeia într-un interviu

Sursă foto: Instagram/Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni