• PRO TV
  • Florin Răducioiu, imagine rară alături de cei doi băieți ai săi. Cum arată și cu ce se ocupă Andrea și Alessandro

Florin Răducioiu, imagine rară alături de cei doi băieți ai săi. Cum arată și cu ce se ocupă Andrea și Alessandro

Florin Răducioiu, imagine rară alături de cei doi băieți ai săi. Cum arată și cu ce se ocupă Andrea și Alessandro

Florin Răducioiu și-a adus cei doi băieți din Italia că să îl vadă în ultimul meci jucat de “generația de aur” pe Arena Națională. Fostul fotbalist a postat o imagine alături de Hagi și fiii săi, de dinaintea marelui eveniment, spre bucuria fanilor, care nu îi știau pe Andrea și Alessandro.

“Ce băieți mari și frumoși ai!”, au comentat admiratorii lui Răducioiu. Fostul atacant al României a dezvăluit de curând, în podcastul iAM Ștucan, că băieții lui nu i-au călcat pe urme. Deși sunt pasionați de fotbal, nu au ales o carieră în acest domeniu: unul lucrează la Amazon, iar celălalt e șef al unui fast food.

“Unul e la Milano, lucrează, celălalt la Brescia, stau singuri, sunt mari. Sunt mari fani Inter, nu joacă, nu le-a plăcut, erau mici când m-am lăsat, aveau 7-8 ani. Mă văd pe internet, sunt mândri. Andrea mă sună, s-a întâlnit cu Zanetti, cu Zamorano, mă sună, le zice: `sunt băiatul lui Răducioiu`! E foarte mândru, dar Alessandro e cu totul altceva, lucrează la Amazon, ceva cu logistică, lângă Brescia, iar Andrea lucrează la Milano, e un fel de șef al unui fast food, îi place foarte mult”, a povestit Florin Raducioiu potrivit iamsport.ro.

Gallery

Fostul fostablist recunoaște că i-ar fi plăcut ca băieții săi să studieze mai mult. “Aș fi vrut să facă mai mult. I-aș fi ajutat, îi pot ajuta, dacă s-au oprit și dacă ei sunt bucuroși, nu am ce să le fac. Și distanța e o problemă, nu am mai fost în Italia, vreau să îi revăd.Să studiezi necesită sacrificiu, din păcate, nu au dorit asta, asta e! Important e să fie corecți și să muncească oriunde ar lucra, nu trebuie să le fie rușine de muncile astea care sunt plătite binișor”, a mai spus fostul fotbalist.

După o căsnicie de 23 de ani cu Astrid, Raduciou a divorțat în 2018, iar acum este logodit cu Andreea Albastroiu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni