• PRO TV
  • Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Când se va putea întoarce actorul pe scena teatrului: „Îi este dor!”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Când se va putea întoarce actorul pe scena teatrului: „Îi este dor!”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Când se va putea întoarce actorul pe scena teatrului: „Îi este dor!”

Medicii au oferit noi detalii despre starea de sănătate a marelui actor și se pare că acesta s-ar putea întoarce pe scena teatrului mai devreme decât s-ar fi crezut.

Gallery

​Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din România, a trecut printr-un episod extrem de dificil, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Maestrul a ajuns la spital de urgență, acolo unde a primit îngrijirea celor mai buni medici, iar acum se simte mult mai bine, spun specialiștii.

Medicul de la secția ATI, unde a ajuns Florin Piersic, a spus că actorul a avut câteva zile foarte grele după ce a fost detubat, însă și-a revenit rapid și chiar s-a plimbat singur prin salon. Maestrul nu și-a pierdut simțul umorului și a spus că vrea să se întoarcă pe scena teatrului, în fața publicului său de care îi este foarte dor.

„Mi-a zâmbit când l-am detubat. Ulterior, primele zile au fost destul de complicate, fiind un caz fragil. Face pași singur prin salon și este glumeț. Ne bucură în fiecare zi.

Este dornic să se întoarcă pe scenă. Tot repetă că îi este dor de publicul lui”, a precizat Adelina Moise, medic ATI în cadrul Spitalul de Ortopedie Foişor la un post TV.

Face glume, așa cum îl știți. Noi sperăm ca în 2-3 luni să se poată urca pe scenă", a spus și Gherghe Mihai, medic rezident Spitalul de Ortopedie Foișor.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni