• PRO TV
  • Primul mesaj transmis de Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars. Concurentul l-a înfrânt pe Războinicul Iancu Sterp: „Sunt împlinit”

Primul mesaj transmis de Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars. Concurentul l-a înfrânt pe Războinicul Iancu Sterp: „Sunt împlinit”

Primul mesaj transmis de Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars. Concurentul l-a înfrânt pe Războinicul Iancu Sterp: „Sunt împlinit”

Zanni este marele câștigător al sezonului suprem, Survivor All Stars, și le-a transmis un mesaj tuturor celor care l-au susținut. Faimosul a plecat acasă cu suma de 100.000 de euro, la trei ani distanță de când a fost desemnat câștigător prima oară.

Gallery

Publicul a ales, iar Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. Acesta s-a luptat în finală cu Iancu Sterp și cu Andrei Ciobanu, iar, în ultima rundă, telespectatorii au avut de ales între el și Iancu Sterp.

Primul mesaj al lui Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars

Cel mai greu sezon al emisiunii Survivor, sezonul suprem, a ajuns la final. După ore bune în care atât telespectatorii, cât și concurenții au stat cu sufletul la gură, pentru a afla cine este marele câștigător, acesta a fost desemnat.

Citește și:

​După trei ani de când a câștigat Survivor, Zanni a primit al doilea trofeu, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. La scurt timp după ce a fost numit învingător, le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram.

„Va iubescccc'#!! Acum 3 ani n-am realizat nimic. Acum sunt implinit! SUNT VARUL VOSTRU! Iar voi mi-ati raspuns ca niste VERI adevarati!!! I lov uuu ROMANIAAAAAAAA”, a scris Zanni, pe rețelele de socializare.

Survivor All Stars, cel mai dificil sezon pentru Zanni

Deși a trecut prin toate etapele în ambele sezoane, Zanni a mărturisit că Survivor All Stars a fost cel care l-a solicitat cel mai mult. Faimosul a recunoscut, în finală, că nivelul la care au fost ceilalți concurenți a fost atât de mare, încât, nu de puține ori, a crezut că nu va putea să bată echipa adversă.

Acesta le-a mulțumit foștilor coechipieri pentru ceea ce au făcut pentru el, dar și pentru echipa din care a făcut parte, considerând că fiecare, prin aportul adus, l-a ajutat să fie desemnat câștigătorul Survivor All Stars.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni