• PRO TV
  • Reacția lui Iancu Sterp după ce a auzit ce a spus Zanni despre el în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu vreau să jignesc”

Reacția lui Iancu Sterp după ce a auzit ce a spus Zanni despre el în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu vreau să jignesc”

Reacția lui Iancu Sterp după ce a auzit ce a spus Zanni despre el în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu vreau să jignesc”

Survivor România All Stars 2024 a ajuns la final pe 30 mai, iar marele câștigător al celebrului show de la PRO TV a fost desemnat, de către public, Zanni.

Gallery

​La doar câteva zile după finala difuzată live din Republica Dominicană, Zanni a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit că el i-ar fi văzut câștigători și pe Ștefania Ștefan și Alex Delea, în timp ce Iancu Sterp nu i s-a părut un adversar demn de luat în seamă în finală.

„Iancu niciodată n-ar fi putut să câștige, el s-a ascuns în spatele Războinicilor. Eu dacă sunt lider la Faimoși, nu puteam să mă ascund în spatele lor și să-i las pe ei să lupte și eu să zâmbesc din spate. Mereu m-am pus în fața lor, i-am protejat, ceea ce Iancu nu a făcut.

El a zâmbit când Maria Chițu a plecat, la Ștefania Ștefan la fel. Păi dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum pot eu să te iau drept adversar adevărat?”, a spus Zanni în direct la PRO TV.

Deranjat de cele auzite, Iancu Sterp a reacționat în mediul online, însă nu a dorit să intre într-un conflict cu Faimosul care a câștigat Survivor România All Stars 2024.

Chiar dacă a afirmat că este furios din cauza declarației pe care a auzit-o, cel care a încheiat celebrul show de la PRO TV pe poziția a doua a spus că mai bine se abține de la a-i răspunde lui Zanni.

„Pe strada noastră este tot furtună, dar o să iasă soarele, pentru că suntem optimiști. Doar ce ne-am uitat la emisiunea lui Măruță, la care a fost Zanni acum, și nu vreau să reacționez sub puterea impulsului la ce a vorbit. Dar o să dezbatem asta!

Nu vreau să mai vorbesc acum despre Survivor. Mergem înainte, pentru că noi suntem niște oameni care ori câștigăm, ori învățăm. Sper doar că lumea cerebrală vede ce înseamnă să fii drept, onest, să respecți și ce înseamnă să nu faci lucrurile astea. Nu vreau să jignesc pe nimeni, pentru că sunt un pic furios pe dinăuntru și mai bine îmi văd de treaba mea”, a spus Iancu Sterp pe internet.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni