• PRO TV
  • Cum a reacționat Brad Pitt după ce fiica lui Shiloh, în vârstă de 18 ani, a renunțat la numele lui

Cum a reacționat Brad Pitt după ce fiica lui Shiloh, în vârstă de 18 ani, a renunțat la numele lui

Cum a reacționat Brad Pitt după ce fiica lui Shiloh, în vârstă de 18 ani, a renunțat la numele lui

Brad Pitt s-a întristat după ce a auzit că fiica lui Shiloh, în vârstă de 18 ani, vrea să renunțe la numele lui, scrie presa de peste Ocean.

Gallery

​Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. Dintre aceștia, trei sunt biologici: Shiloh (18 ani) și gemenii Vivienne și Knox (15 ani).

Prima care și-a manifestat dorința de a renunța la numele tatăului a fost Vivienne. Recent, ea s-a semnat pe creditele musicalului produs de mama ei, la care a contribuit și ea, cu numele de Jolie și nu Pitt, cel oficial. 

Acum, prima născută a cuplului, Shiloh, a început demersurile legale de a renunța la numele de familie Pitt și de a-l prelua pe cel de Jolie. Shiloh a împlinit 18 ani pe 27 mai, și se pare că acum legea îi permite să facă astfel de demersuri, scrie alistmagazine.ro. Ea a depus o petiție la un tribunal din Los Angeles pentru a elimina numele „Pitt”, dorind să fie cunoscută sub numele de Shiloh Nouvel Jolie . O sursă apropiată de familie a declarat pentru E! News că din 2 iunie Shiloh și-a angajat propriul avocat pentru a se ocupa de caz. 

La o săptămână după ce Shiloh a spus că vrea să renunțe la numele „Pitt”, o sursă apropiată actorului le-a spus jurnaliștilor de la PEOPLE că tatăl celor șase copii este „la curent cu această situație și supărat” după decizia fiicei.

„Știe despre asta și este supărat că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, spune sursa.

„După ce copiii lui s-au îndepărtat de el, acest gând nu este ușor de suportat pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist", a adaugat sursa publicației.

„Este fericit alături de Ines de Ramon, dar despărțirea de copiii lui îl doare”, a continuat persoana din anturajul actorului. 

De asemenea, și ceilalți copii ai fostului cuplu Jolie-Pitt- Zahara și Maddox, vor să renunțe la numele de familie.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni