• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 10 - 16 iunie 2024. Vărsătorii au șansă să cucerească pe cineva în plan amoros, Berbecii vor să rupă relația care îi frustrează

Horoscop săptămâna 10 - 16 iunie 2024. Vărsătorii au șansă să cucerească pe cineva în plan amoros, Berbecii vor să rupă relația care îi frustrează

Horoscop săptămâna 10 - 16 iunie 2024. Vărsătorii au șansă să cucerească pe cineva în plan amoros, Berbecii vor să rupă relația care îi frustrează

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 10 - 16 iunie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Posibil să realizezi că mai bine rupi o legătură sentimentală, care nu-ți mai aduce satisfacții și te frustrează sau îți aduce probleme.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să primești o propunere de la un prieten să investești într-un proiect, campanie, să începeți o activitate independentă. Amâni un răspuns până când analizezi oferta.
Muncă– Volumul de muncă va crește săptămâna aceasta și ar fi bine să fii pregătit, să faci față unor provocări. Nu că nu ești obișnuit cu provocările, dar este nevoie să te organizezi puțin pentru a face față mai ușor.

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– În prima parte a săptămânii, te preocupă o situație în familie, rezolvarea unui context care implică și cheltuieli. Evită discuțiile în contradictoriu și tensiunile, dacă vrei să rezolvi mai repede o problemă!
În planul amoros este posibil să apară o dezamăgire, mai ales că Neptun, planeta iluziei, trimite un aspect tensionat lui Venus, guvernatoarea ta, și la nivel emoțional s-ar putea să te simți tensionat.
Bani – Posibil săptămâna aceasta să recuperezi o sumă de bani împrumutată sau să negociezi un contract de colaborare nou. La serviciu este posibil să ți se propună să preiei niște sarcini noi cu promisiunea unei măriri salariale.
Muncă– La serviciu înregistrezi un succes și superiorii îți apreciază eforturile. Realizările din această săptămână te vor ambiționa să obții și alte succese, să muncești mai mult, să-ți urmărești obiectivele.

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Posibil, în prima parte a săptămânii, să ai o agitație interioară din cauza unor nemulțumiri din sfera sentimentală. Venus, guvernatoarea casei iubirii, primește un aspect tensionat de la Neptun, planeta iluziilor, și apar dezamăgiri sau mai bine spus: ai niște conștientizări dureroase.
Bani – Nu se întrevede nicio modificare în sectorul financiar în acestă săptămână. S-ar putea să cauți niște oferte de vacanță, însă decizi să mai aștepți, să nu plătești prea mult.
Muncă– Conjuncția care se formează între Soare și Mercur, guvernatorul tău, operează săptămâna aceasta în favoarea ta și-ți aduce soluții la unele probleme/sarcini/ activități profesionale, pentru eficientizarea timpului.

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, tranzitul lui Mercur și al Soarelui în sectorul subconștientului și introspecției te pune pe gânduri și-ți amplifică unele stări, din cauza unor evenimente sau situații care-ți vin în minte din trecut. Ai putea să folosești perioada următoare să îți dai seama ce lecții ai avut de învățat, ca pe viitor să eviți să mai faci greșeli.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări financiare. Au loc discuții cu șefii legate de preluarea unui proiect nou sau a unei funcții, obții o promovare și mai mulți bani. Ți se măresc veniturile și decizi, împreună cu partenerul de cuplu ca banii în plus să meargă într-un cont de economii.
Muncă– La serviciu ai multe întâniri, ședințe, pregătești planuri și strategii și ești foarte activ în toate activitățile profesionale. Ți se cer sfaturi și încerci să lucrezi cât mai bine cu o echipă pentru a ajunge la obiectivele stabilite.

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– S-ar putea în planul relațiilor, în prima parte a săptămânii, să apară conflicte de opinii, idei, principii și convingeri și să-ți reevaluezi credințele și adevărurile personale, dar și relația în care te afli.
Bani – Din cauza unor situații neprevăzute va fi nevoie să-ți reorganizezi situația financiară, socotelile și administrarea cheltuielilor. Pentru că Neptun trimite un aspect tensionat la Venus, va fi nevoie să reflectezi la deciziile financiare luate în ultima perioadă, care nu s-au dovedit prea bune.
Muncă– La serviciu s-ar putea să fie nevoie să te adaptezi la niște situații, să comunici deschis și să analizezi obiectiv ca să poți trece peste niște provocări și neînțelegeri cu unii dintre colegi. Mercur, planeta comunicării, primește un aspect tensionat de la Saturn, așa că asigură-te că ai înțeles exact ce mesaje primești, dar și transmiți!

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– În planul sentimental ai parte de conștientizări, iar aspectul tensionat dintre Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta iluziilor, îți poate aduce o dezamăgire în raport cu partenerul. Va fi nevoie să discuți situația, să clarifici și să găsești o cale comună de a rezolva o situație, care te frământă.
Bani – Finalul săptămânii îți aduce preocupări pentru bani și administrarea unor sume pe care le primești sub formă de cadou sau pe care le încasează partenerul.
Muncă– La serviciu apar discuții și ies la suprafață lucruri ascunse sau neclarități. Conjuncția Soarelui cu Mercur, guvernatorul tău, din casa carierei și relațiilor cu șefii, operează favorabil și aduce soluții într-un context profesional. Va fi nevoie să asculți și punctele de vedere ale celorlalți, dacă vrei să rezolvi un conflict sau niște tensiuni, care apar în relația cu un coleg.

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din casa muncii și activităților profesionale. Dacă ai început o relație cu cineva de la serviciu sau cunoscut prin intermediul serviciului și nu ai ținut cont de primul impuls, acum este posibil să fie nevoie să faci o reevaluare a situației și să-ți dai seama dacă merită să continui sau să te oprești.
Bani – S-ar putea săptămâna aceasta să semnezi un contract nou de colaborare sau de job. De asemenea, investești într-un curs sau pleci într-o delegație, care aduc costuri suplimentare.
Muncă- În prima parte a săptămânii va fi nevoie să iei o decizie privind o recalificare sau începerea unor cursuri de perfecționare profesională. Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Soare, te ajută să analizezi rațional situația.

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Dacă ai crezut că lucrurile au reintrat în normal în planul sentimental, află că săptămâna aceasta, aspectul care se formează între Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Neptun, planeta iluziilor, din sectorul amoros, poate să mai aducă unele dezamăgiri. Este nevoie să reflectezi la situația nouă apărută și să ai un dialog deschis cu partenerul.
Bani – Te preocupă administrarea banilor, o investiție pe care vrei să o faci împreună cu partenerul. Ești foarte implicat să rezolvi și cauți soluții de suplimentare a veniturilor și de reducere a unor costuri. Urmează o perioadă cu vacanțe și încerci să găsești niște oferte.
Muncă– La serviciu încerci să te remarci și să preiei conducerea unui proiect. Pot să apară unele tensiuni cu unul dintre colegi pentru că aveți viziuni diferite. Cineva din echipă intervine și rezolvă conflictul, astfel încât veți colabora mai bine decât înainte.

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor este activat de mai multe planete, care scot în evidență necesitatea unor dialoguri în relația cu partenerul de cuplu, mai ales dacă vrei să salvezi o relație. Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Neptun din casa vieții de familie și s-ar putea să faci eforturi să rezolvi un context locativ, familial.
Bani – Primești niște bani în prima parte a săptămânii și ajuți pe cineva din familie cu o sumă. Poți să plătești și o taxă, un impozit, să mergi la notar să intri în posesia unor acte oficiale, privind o moștenire sau să faci o donație.
Muncă– Spre finalul săptămânii, o negociere sau înțelegere pe care ai avut-o cu superiorii ar putea să se anuleze, pentru că nu mai ești dispus să treci peste niște situații. Ești dezamăgit că un contract nu s-a desfășurat conform așteptărilor de la început.

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste – Deși îți dorești să petreci mai mult timp cu partenerul, urmează o săptămână destul de agitată la locul de muncă și nu aveți timp pentru voi. Reușiți doar să organizați un sejur să plecați cu un grup mai mare de prieteni.
Bani – În prima parte a săptămânii rezolvi un context financiar prin soluții originale.
S-ar putea să porți niște negocieri cu superiorii legate de niște beneficii, care pot veni în următoarea perioadă. Și cineva din familie ar putea să-ți susțină niște costuri cu casa.
Muncă– La serviciu comunicarea cu colegii este importantă pentru a eficientiza timpul de lucru și ușurarea sarcinilor. Chiar dacă mai apar blocaje în comunicare, nu te lași până nu clarifici niște lucruri.

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Chiar dacă ai șanse să faci cuceriri, să intri într-o relație, dacă ești singur, momentan îți dorești o reechilibrare și cauți să te bucuri de libertate. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai niște nemulțumiri în raport cu partenerul, pe care ar trebui să le discutați, să nu ajungeți în punctul în care să nu mai aveți ce vă spune.
Bani – În partea a doua a săptămânii ar trebui să ai grijă cum administrezi banii, pentru că există riscul să pierzi, dacă faci niște artificii financiare neinspirate. Venus și Saturn intră într-un aspect tensionat, așa că pot să apară nemulțumiri legate de bani. Stai departe de impulsul de a cheltui mai mult decât îți permiți!
Muncă– Ai idei originale de a pune pe roate un proiect cu cineva din familie, așa că implică-te, pentru că vei înregistra niște succese! Îți dorești din ce în ce mai mult să nu mai depinzi de un program de lucru și șefi, să începi o activitate independentă.

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie și al spațiului de locuit, administrării patrimoniului este tensionat și faci eforturi să rezolvi diverse chestiuni administrative. S-ar putea să ai așteptări prea mari din partea unor membri ai familiei, care nu se implică așa cum ți-ai fi dorit.
Bani – Neptun trimite niște raze tensionate lui Venus și pot să apară dezamăgiri în sfera financiară. Săptămâna aceasta, deciziile legate de bani sunt importante. Și mai ales cum reușești să le gestionezi, astfel încât să nu ai pierderi.
Muncă– La serviciu se anunță o săptămână aglomerată în prima parte, încheieri de contracte sau discutarea revizuirii unor colaborări. De asemenea, dacă vei știi să asculți și să respecți părerile celorlalți, poți depăși niște tensiuni. Marte încă se află pe casa comunicării și ai impulsul de a intra în tot felul de conflicte sau să-ți impui punctele de vedere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni