• PRO TV
  • Fotografia care confirmă un adevăr dur. Cu ce se confruntă salvatorii aflați în căutarea lui Cristian Molnar

Fotografia care confirmă un adevăr dur. Cu ce se confruntă salvatorii aflați în căutarea lui Cristian Molnar

Fotografia care confirmă un adevăr dur. Cu ce se confruntă salvatorii aflați în căutarea lui Cristian Molnar

Este a 11-a zi de când salvatorii îl caută pe Cristian Molnar, românul luat de viitură pe râul Natisone din Italia.

Primarul localității Premariacco, Michele De Sabata, anunță că părinții lui Cristian au ajuns ieri, 9 iunie, în Italia, și sunt extrem de îndurerați. Fratele său, Radu, a participat din primele zile la căutări, alături de salvatori. 

Gallery

​Liderul localității dă detalii despre felul în care acționează pompierii și scafandrii. Într-un mesaj publicat pe facebook, el menționează de ce este atât de greu să-l găsească pe tânărul care a fost luat de viitură, alături de Patrizia și Bianca. Primarul a postat o fotografie, care arată stâncile din zonă, în care sunt adâncituri destul de mari. 

„Fotografia arată unul dintre locurile care în prezent este acoperit cu 6 metri de apă”. Pe malul râului Natisone sunt zeci de astfel de stânci și toate trebuie verificate, pentru că s-ar putea ca trupul tânărului să fie blocat într-o adâncitură. 

​Anterior, primarul a spus că fratele tânărului dispărut a venit în Italia, de urgență, și participă zi de zi la căutări, alături de pompieri.

„Eram împreună cu Radu, fratele lui Cristian, care nu mai suportă. Este o disperare pentru el şi pentru părinţii lui, pentru că nu le putem oferi singurul lucru din lume pe care şi-l doresc acum.

(...) Un leu în cuşcă, nu-i plac social media şi televiziunea. Se plimbă de colo-colo, chinuit. Convins că îşi va găsi fratele în viață”. 

În fiecare zi, 80 de persoane îl caută pe Cristian Molnar. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, au existat zile în care elicopterul nu a avut permisiunea de a se ridica de la sol. 

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni