• PRO TV
  • Nicușor Dan locuiește cu familia într-un apartament cu chirie, în Militari. Care este motivul pentru care edilul nu și-a cumpărat o casă până acum

Nicușor Dan locuiește cu familia într-un apartament cu chirie, în Militari. Care este motivul pentru care edilul nu și-a cumpărat o casă până acum

Nicușor Dan locuiește cu familia într-un apartament cu chirie, în Militari. Care este motivul pentru care edilul nu și-a cumpărat o casă până acum

Greu de crezut, dar adevărat. Nicușor Dan, edilul Capitalei, locuiește cu familia în chirie, într-un apartament din sectorul 6 al Bucureștiului.

Gallery

De ce nu și-a cumpărat Nicușor Dan o locuință și stă în chirie

Nicușor Dan a câștigat un nou mandat în funcția de Primar General al Capitalei. Cu toate acestea, edilul Capitalei locuiește în chirie, alături de familia lui, într-un apartament situat în cartierul Militari.

Nicușor Dan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mirabela Grădinaru, femeia care i-a fost alături în toate proiectele.

Edilul Capitalei s-a cunoscut cu partenera lui de viață în anul 2005, într-un club. Cei doi au împreună doi copii minunați, o fetiță și un băiețel.

“Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța. Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni.

Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, declara Mirabela în urma cu câțiva ani.

Citește și:

Mirabela Grădinaru este din Vaslui, a absolvit facultatea de Geografie din București și ocupă funcția de manager la una dintre cele mai mari companii auto din țară.

„Dar tot cu Nicușor am cautat locuința, grădinița si bona pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respecta si-l apreciază, si asta nu pentru ceea ce face el in viata publica, ci pentru iubirea cu care ne-înconjoară si pentru modul in care relaționează ca fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tata si partener.

Tot el ne reamintește, zi de zi, sa fim recunoscători pentru șansa de a fi sănătoși si de a fi împreună, sa nu uitam sa ne bucuram de viata si de tot ce ne oferă ea”, a transmis Mirabela Grădinaru, potrivit WowBiz.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni