• PRO TV
  • Costumul de baie neîncăpător care a electrizat o plajă întreagă. Chloe Bailey, criticată în trecut că este "prea provocatoare"

Costumul de baie neîncăpător care a electrizat o plajă întreagă. Chloe Bailey, criticată în trecut că este "prea provocatoare"

Costumul de baie neîncăpător care a electrizat o plajă întreagă. Chloe Bailey, criticată în trecut că este "prea provocatoare"

Niciodată un costum de baie nu a fost pus atât de bine în valoare! Chloe Bailey, sora actriței care a interpretat-o pe “mica sirenă Ariel”, Halle Bailey, arată spectaculos în cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare.

În vârstă de 25 de ani, Chloe Bailey, cântăreață și actriță, și-a încântat fanii cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Tânăra a pozat într-un costum de baie galben, cu decupaje extrem de îndrăznețe, care îi pune perfect formele în valoare.

Deși arată absolut fenomenal, artista a dezvăluit într-un interviu că a fost înșelată de câteva ori de foști iubiți. “De fiecare dată când aflu că cineva m-a înșelat, îl părăsesc. Îi avertizez de la începutul relației că dacă sunt infideli, eu mă retrag… și nu mă cred până nu se trezesc că le-am blocat numărul de telefon”, spune artista.

Chloe nu este imposibil de ignorat doar la plaja, ci și pe covorul roșu. Tânăra își face apariția în cele mai provocatoare ținute, fiind una dintre vedetele preferate ale paparazzilor. Întră în galeria foto de mai jos ca să vezi imaginile!

Gallery

La debutul ei în showbiz, Chloe Bailey a fost criticată că este prea… sexy!
„Nu am înțeles asta niciodată. Mă uitam la colegele mele de breaslă și îmi ziceam: „Toate avem aceeași vârstă. Și ele arată la fel de mult că mine, dacă nu mai mult. Dar dacă o fac eu, sunt ridiculizată la maximum”, a spus vedeta într-un interviu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni