• PRO TV
  • Începe EURO 2024! Campionatul european de fotbal va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO

Începe EURO 2024! Campionatul european de fotbal va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO

Începe EURO 2024! Campionatul european de fotbal va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO

Iubitorii de fotbal sunt răsfățații acestei perioade! Campionatul EURO 2024 oferă un regal fotbalistic de excepție și poate fi urmărit pe PRO TV și VOYO.

Oriunde v-ați afla, de pe orice dispozitiv - fie că este TV, laptop, tabletă sau telefon - puteți urmări meciurile campionatului, la care participă și naționala României. Tot ce trebuie să faceți este să accesați acest LINK.
Și pentru că ”Visăm împreună”, VOYO are o ofertă grozavă pentru toți microbiștii: abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României la EURO 2024, pe VOYO! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta aici!
De asemenea, iubitorii de fotbal se pot delecta cu o arhivă istorică, „România la EURO” cu toate meciurile pe care le-a jucat România la acest campionat în turneele finale. Meciurile pot fi accesate și urmărite AICI

Mai mult, utilizatorii VOYO pot urmări, în exclusivitate, documentarul „In Inima Naționalei”!
Filmul urmărește evoluția echipei și a discuțiilor între antrenor și jucători, de la momentul în care erau contestați de către toate televiziunile și publicațiile sportive și până în clipa când întreaga țară s-a bucurat de calificarea la EURO 2024. ”Nu va fi ușor, va fi greu. E momentul nostru, drumul nostru”, se pare că le spunea Edward Iordănescu la începutul campaniei, în timp ce înainte de ultimul meci le transmitea jucătorilor săi că: ”România a dat un semnal că vrea și poate”.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni