• PRO TV
  • Studioul UEFA EURO 2024, lider absolut de audiență în fiecare seară de meciuri, la PRO TV!

Studioul UEFA EURO 2024, lider absolut de audiență în fiecare seară de meciuri, la PRO TV!

Studioul UEFA EURO 2024, lider absolut de audiență în fiecare seară de meciuri, la PRO TV!

De peste trei săptămâni, telespectatorii trăiesc cu sufletul la gură fiecare seară de fotbal, la PRO TV și pe VOYO! Cu ochii pe echipele favorite, aceștia au analizat fiecare minut și au sărbătorit reușitele celor pe care îi susțineau, au suferit atunci când scorul final nu era cel așteptat și s-au bucurat de un parcurs incredibil al naționalei României! La miez de noapte, după ce meciurile se încheiau, cei de acasă au avut parte de o emisiune specială, în care au fost analizate cele mai importante aspecte ale zilei – Studioul UEFA EURO 2024!

Gallery

​Emisia moderată de Costin Ștucan, alături de Cătălin Oprișan, a avut, de fiecare dată, în platou experți din lumea fotbalului care au oferit unele dintre cele mai interesante și atractive comentarii: Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu.

În direct, din Germania, li s-au alăturat reporterii PRO TV sau, prin telefon, alți specialiști din domeniu care și-au oferit părerea cu privire la cele întâmplate.

Telespectatorii nu au ratat niciun minut, iar emisia a fost de fiecare dată lider absolut de audiență! În medie, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.6 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.7 puncte de audiență și 11.8% share. În comparație cu principalul competitor nișat pe sport, PRO TV avea cifre mult mai mari, aceștia înregistrând, în medie, doar 0.3 puncte de audiență și 1.9% share.

Față de anul 2021, atunci când PRO TV a transmis precedentul turneu european, cifrele Studioul UEFA EURO 2024 au avut o creștere impresionantă, de peste 50% în ceea ce privește cota de piață.

Nu ratați cea de-a doua semifinală și marea finală EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni