• PRO TV
  • Un make-up artist de renume din România a murit la vârsta de 35 de ani. Vedetele din showbiz sunt în doliu: „Nu îmi vine să cred...”

Un make-up artist de renume din România a murit la vârsta de 35 de ani. Vedetele din showbiz sunt în doliu: „Nu îmi vine să cred...”

Un make-up artist de renume din România a murit la vârsta de 35 de ani. Vedetele din showbiz sunt în doliu: „Nu îmi vine să cred...”

Doliu pentru vedetele din showbiz. Make-up artistul vedetelor s-a stins din viață la doar 35 de ani. Anca Molnar s-a luptat cu o boală cruntă.

Gallery

Un cunoscut make-up artist din România s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după ce s-a luptat cu o boală cruntă.

Mesajele de condoleanțe curg pentru Anca Molnar. Cu ce boală se confrunta tânăra

Anca Molnar s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer, boală care a răpus-o în cele din urmă. În anul 2023, comunitatea din care făcea parte a făcut apel pentru a obține donații pentru a achita tratamentul.

Au urmat luni grele pentru Anca, însă astăzi, 11 iunie, după o luptă crunt cu boală, make-up artistul din Timișoara și-a dat ultima suflare.

”Nu se poate, doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace, iubita mea! Încă nu îmi vine să cred. Nu am mai apucat să ne vedem, Dumnezeu să te odihnească”, ”Ce trist! Drum lin!”, au scris Alina Radi și Olguța Berbec pe rețelele de socializare.

Citește și:

Soțul Ancăi Molnar este cel care a dat vestea că tânăra de 35 de ani a trecut la cele veșnice. Bărbatul, devastat de durere, a scris un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

”Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi, cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunță ulterior”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni