• PRO TV
  • Kate Middleton, afectată puternic de chimioterapie. Cum a ajuns să arate acum: "Aproape scheletic"

Kate Middleton, afectată puternic de chimioterapie. Cum a ajuns să arate acum: "Aproape scheletic"

Kate Middleton, afectată puternic de chimioterapie. Cum a ajuns să arate acum: "Aproape scheletic"

Kate Middleton trece prin schimbări semnificative ale aspectului fizic din cauza luptei sale cu cancerul.

Gallery

​Diagnosticul a adus cu sine tratamentul cu chimioterapie preventivă, iar acum Prințesa de Wales arată diferit.

Potrivit publicației Globe, Kate a suferit o pierdere considerabilă în greutate și și-a pierdut părul în timpul tratamentului pentru o formă de cancer care nu a fost dezvăluită publicului. Aceste schimbări au avut un impact emoțional profund asupra ei.

În luna martie, Kate a pus capăt speculațiilor privind starea sa de sănătate. Printr-un mesaj video emoționant, Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer după o operație chirurgicală abdominală pe data de 17 ianuarie 2024. De atunci, ea urmează un tratament.

O sursă regală a descris starea actuală a lui Kate, menționând că Prințesa a devenit extrem de slăbită din cauza chimioterapiei.

Aceeași sursă a precizat că părul ei, care era o parte semnificativă a frumuseții sale, îi cădea în smocuri, și că acum este posibil să fie complet cheală. Prințesa era foarte slăbită, iar acum din cauza chimioterapiei aceasta arată „scheletic”.

„Părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală,” a adăugat sursa regală.

Tratamentul ar putea provoca și o menopauză precoce, ceea ce ar fi devastator din punct de vedere emoțional pentru Kate, care iubește copiii. Deși are deja trei copii — George, Charlotte și Louis — ea nu a exclus niciodată posibilitatea de a avea mai mulți copii, chiar dacă William era împotrivă.

„În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă Războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea. Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a mai spus sursa regală pentru publicația menționată.

Sursa foto: Getty

imr

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni