• PRO TV
  • Kate Middleton are cancer. Prinţesa de Wales a făcut tristul anunț într-un videoclip: „Urmez o cură de chimioterapie”

Kate Middleton are cancer. Prinţesa de Wales a făcut tristul anunț într-un videoclip: „Urmez o cură de chimioterapie”

Kate Middleton are cancer. Prinţesa de Wales a făcut tristul anunț într-un videoclip: „Urmez o cură de chimioterapie”

Anunț de ultimă oră! Kate Middleton a dezvăluit, printr-un mesaj video, că a fost diagnosticată cu cancer și că a început ședințele de chimioterapie.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer, la doar câteva săptămâni după ce regele Charles al III-lea a anunțat că suferă și el de cancer. Kate Middleton a transmis mesajul printr-un clip video în care apare, în mod evident, slăbită.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă”, a transmis Kate Middleton.

Deși a spus că operația pe care a suferit-o a fost un succes, testele pe care le-a efectuat ulterior au arătat că fusese vorba despre o formă de cancer. Prințesa de Wales urmează, în aceste momente, o procedură de chimioterapie preventivă.

„Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp”, a mai spus ea.

Kate Middleton a mai dezvăluit și că atât ea, cât şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de mult timp pentru a le explica situația dificilă prin care trec copiilor lor, George (10 ani), Charlotte (8 ani) şi Louis (5 ani).

Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a fost mesajul Prințesei de Wales.

View this post on Instagram

A post shared by The Sun (@thesun)

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni