• PRO TV
  • Boala care a răpus-o pe Anca Molnar, tânăra de 35 de ani! Make-up artistul vedetelor a suferit două operații pe creier: „Nu-i mai oferea nicio șansă...”

Boala care a răpus-o pe Anca Molnar, tânăra de 35 de ani! Make-up artistul vedetelor a suferit două operații pe creier: „Nu-i mai oferea nicio șansă...”

Boala care a răpus-o pe Anca Molnar, tânăra de 35 de ani! Make-up artistul vedetelor a suferit două operații pe creier: „Nu-i mai oferea nicio șansă...”

Anca Molnar a trecut prin clipe extrem de grele în ultimele luni. Boala cu care a fost diagnosticată în România nu îi mai oferea nicio șansă la viață, însă, în Turcia, tânăra a găsit speranța.

Gallery

​Anca Molnar, unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. Tânăra de 35 de ani a fost operată de două ori pe creier, însă, după ultima intervenție, Anca s-a stins din viață.

Citește și:

Cu ce boală se confrunta Anca Molnar

Anca Molnar a fost diagnosticată cu tumoară pe creier, deși în România nu i s-a dat nicio șansă, tânăra a rămas pozitivă și a luptat până în ultima clipă și a mers în Turcia, acolo unde a primit o nouă șansă la viață.

În luna martie, soțul Ancăi Molnar anunța că soția lui urmează să fie supusă la o nou intervenție pe creier, pentru extirparea unei noi tumori.

Tânăra a luptat până în ultima clipă și a rămas pozitivă până în ziua în care și-a dat ultima suflare.

„În urma cu mai puțin de un an, OMUL Molnar Anca, se întâlnea abrupt cu o boală cruntă, un diagnostic care în România nu-i mai oferea nicio șansă...
A mers în Turcia, s-a operat și a început plină de speranță, lupta cu boala. Și Anca a luptat bine. Tumoarea ei a intrat în remisie...
Dar și boala a luptat cu un sistem imunitar deficitar iar Anca Molnar se regăsește astăzi în fața unei alte runde cu boala. Se află în Turcia, unde mâine va avea o a doua operație pe creier de extirpare a unei noi tumori.
După aceea, va urma o perioada lungă de recuperare.
Toate acestea vin însă cu un preț și din păcate nu este metaforic. Dar cred ca pentru o comunitate de oameni, suma nu ar fi una de netrecut.
Habar n-am dacă oceanele au fost făcute picătură cu picătura...
Dar am văzut din experiența trecutului că 10 lei lângă 10 euro au făcut diferența pentru ca ea sa se poată întoarce întreaga acasă, lângă familie...”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook, înainte de cea de-a doua intervenție pe creier.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni