• PRO TV
  • Blood Network marchează Ziua Donatorului printr-o campanie de donare în centrele fixe din București, Galați, Ploiești și Iași: donezi sânge și primești abonament la Neversea

Blood Network marchează Ziua Donatorului printr-o campanie de donare în centrele fixe din București, Galați, Ploiești și Iași: donezi sânge și primești abonament la Neversea

Blood Network marchează Ziua Donatorului printr-o campanie de donare în centrele fixe din București, Galați, Ploiești și Iași: donezi sânge și primești abonament la Neversea

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, marchează Ziua Donatorului printr-o acțiune specială care are loc în patru centre de transfuzie din țară: București, Galați, Ploiești și Iași. Astfel, cei care vor dona sânge în aceste centre pe 14 iunie vor primi abonament la Neversea. Donarea se face în limita capacității de recoltare.

București

Str. Constantin Caracaș nr. 2

Galați

strada Regiment 11Siret nr.48 A

Iași

Str. Nicolae Bălcescu nr.21 

Ploiești

Șoseaua Vestului, Nr. 24 A, Ploiești, Județul Prahova

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să completeze formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Pentru UNTOLD: https://wkf.ms/446Npkn

Pentru Neversea: https://wkf.ms/3vR9aYQ

Până pe 30 iunie, cei care vor dona în centrele de transfuzie din toată țara vor putea achiziționa abonamente la Neversea și UNTOLD la prețuri speciale, folosind codul de reducere.

Caravana mobilă Blood Network continuă cu ultimele 4 orașe după cum urmează:

15 - 16 iunie - Constanța, Kaufland, Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 21

15 - 16 iunie - Târgu-Jiu, Kaufland, Strada Termocentralei 2A

29-30 iunie - Cluj-Napoca, Kaufland Mărăști, str. Fabricii 12

29-30 iunie - Timișoara, Kaufland, str. Gheorghe Lazăr 26

În primele 6 orașe, București, Craiova, Ploiești, Giurgiu, Zalău, Târgu-Mureș, au donat deja peste 1500 de oameni în caravana mobilă.

Blood Network a ajuns la ediția cu numărul 10. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

Neversea 2024 are loc în perioada 4 - 7 iulie în Constanța.

UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni