• PRO TV
  • Noi detalii șocante în cazul tânărului dispărut după viitura din Italia! Fratele lui Cristian, dezvăluiri cutremurătoare: „Este în viață!”

Noi detalii șocante în cazul tânărului dispărut după viitura din Italia! Fratele lui Cristian, dezvăluiri cutremurătoare: „Este în viață!”

Noi detalii șocante în cazul tânărului dispărut după viitura din Italia! Fratele lui Cristian, dezvăluiri cutremurătoare: „Este în viață!”

Un caz cutremurător a avut loc în urmă cu aproape o săptămână în Italia. Trei români, aflați pe râul Natisone, au fost luați de o viitură puternică. Două fete au fost găsite fără suflare, însă Cristian Molnar este în continuare dispărut.

Gallery

​Cristian Molnar se afla alături de Patrizia Cormos şi Bianca Doroş, pe râul Natisone, când o viitură puternică a venit pur și simplu peste ei. În ciuda eforturilor depuse de autorități la momentul respectiv, cei trei au fost luați de ape, iar mai apoi, după lungi căutări, au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor două fete.

Au trecut zile întregi de la tragedie, iar Cristian Molnar este în continuare de negăsit. Fratele acestuia, Petru Radu, a cerut autorităților să intensifice căutările, fiind sigur că tânărul se află în viață.

„Este în viaţă, îi aud respiraţia, trebuie să ne grăbim să-l găsim şi să-l salvăm. Vreau să-l duc acasă la părinţii mei. Mi-au spus că de mâine (n.red. – sâmbătă) vor reduce numărul de căutători: nici măcar să nu vă gândiţi la asta! Dimpotrivă, eu cer oficial Italiei să le intensifice, pentru că, cu cât trec mai multe zile, cu atât este mai multă nevoie de ei”, a declarat Petru Radu.

De asemenea, Petru Radu consideră că până acum căutările au fost superficiale și cere autorităților înregistrările video realizate de drone pentru a analizat singur detaliile.

Optzeci de persoane, drone, elicoptere și vehicule fluviale s-au mobilizat în căutarea lui Cristian Molnar, dispărut în râul Natisone, în Premariacco, pe 31 mai.

„Îl voi ruga pe avocatul meu, Gaetano Longhi, să ceară imediat înregistrările video realizate de drone, pentru că îl cunosc pe fratele meu mai bine decât oricine altcineva şi aş putea să întrevăd chiar şi un mic detaliu despre el şi să ajut la salvarea lui. El este singurul meu frate, mândria mea”, a spus fratele lui Cristian Molnar.

Foto: Captură YouTube, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni