• PRO TV
  • Condamnare definitivă pentru Sorinel Copilul de Aur! Ce pedeapsă a primit artistul

Condamnare definitivă pentru Sorinel Copilul de Aur! Ce pedeapsă a primit artistul

Condamnare definitivă pentru Sorinel Copilul de Aur! Ce pedeapsă a primit artistul

Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat definitiv, asta după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru deținere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc. Iată ce au decis magistrații în cazul celebrului manelist.

Gallery

Ce pedeapsă a primit Sorinel Copilul de Aur 

Anul trecut, Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat la un an de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pedeapsă la care se adaugă încă 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc. Pedepsele au fost contopite, rezultând 1 an și 2 luni de închisoare. Magistrații au suspendat executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Citește și: 

După ce magistrații Tribunalului Dolj au dat sentința în cazul lui Sorinel Copilul de Aur, manelistul, nemulțumit de decizie, a făcut apel. După două amânări, judecătorii Curții de Apel Craiova s-au pronunțat. Aceștia au respins ca nefondat apelul făcut de către artist iar decizia este una definitivă.

„Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Alecu Cristian Sorin, împotriva sentinţei penale nr**** din data de 20.12.2023 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr.*****. În temeiul art.275 alin.2 din Codul de procedură penală, obligă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin la plata sumei de 200 lei către stat, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată prin punerea deciziei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, data de 4 iunie 2024”, se arată în minuta instanței.

Citește și:

Sorinel Copilul de Aur va avea o serie de obligații de îndeplinit pe durata termenului de probațiune. Acesta trebuie să anunțe orice deplasare mai lungă de 5 zile, să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta și să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa. Manelistul mai are obligația de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, pe o durată a 60 de zile. Nerespectarea obligațiilor impuse de instanță poate revoca suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni