• PRO TV
  • Disputa dintre Zanni și Iancu se mută în ring? Câștigătorul Survivor All Stars a acceptat provocarea de a se lupta în gala RXF cu mezinul familiei Sterp

Disputa dintre Zanni și Iancu se mută în ring? Câștigătorul Survivor All Stars a acceptat provocarea de a se lupta în gala RXF cu mezinul familiei Sterp

Disputa dintre Zanni și Iancu se mută în ring? Câștigătorul Survivor All Stars a acceptat provocarea de a se lupta în gala RXF cu mezinul familiei Sterp

Iancu Sterp a făcut o serie de declarații tranșante despre Zanni, după ce show-ul Survivor All Stars a ajuns la final. Mai mult, fratele lui Culiță a dezvăluit că Zanni nu ar avea nicio șansă să se lupte cu el în gala RXF.

Gallery

​Zanni și Iancu Sterp au ajuns până în finală la Survivor All Stars. Mezinul familiei Sterp nu poate accepta înfrângerea și a început să facă dezvăluiri tranșante despre adversarul său. Iancu Sterp a dezvăluit că Zanni nu ar avea nicio șansă să se lupte cu el în cușcă. Auzind despre provocare, câștigătorul Survivor All Stars a acceptat să se lupte în gala RXF.

Zanni a acceptat să se lupte cu Iancu în cușcă

Întrebat dacă nu se gândește să îl cheme pe Zanni în cușcă, pentru a se confrunta direct, Iancu Sterp a exclus această posibilitate, spunând că Zanni nu i-ar putea face față.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. – să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. – să intre cu el în cușcă), sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp.

Declarațiile lui Iancu au ajuns și la urechile lui Zanni, care nu s-a ferit să îi răspundă fostului Războinic. Cu toate astea, nu a oferit prea multe detalii, transmițând doar o replică scurtă.

„Accept provocarea!”, etichetând contul oficial de Instagram al Galei RXF, semn că Zanni e gata să intre în cușcă cu Iancu Sterp.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni