• PRO TV
  • Îți vor da lacrimile! Clipul emoționant care a apărut pe pagina de Instagram a soțului Ancăi Molnar: Cum și-a trăit make-up artista ultimul an de viață

Îți vor da lacrimile! Clipul emoționant care a apărut pe pagina de Instagram a soțului Ancăi Molnar: Cum și-a trăit make-up artista ultimul an de viață

Îți vor da lacrimile! Clipul emoționant care a apărut pe pagina de Instagram a soțului Ancăi Molnar: Cum și-a trăit make-up artista ultimul an de viață

Timișoara și întrega țară, dacă vorbim despre lumea mondenă, este în doliu în aceste zile, după ce Anca Molnar, cunoscută drept make-up artista vedetelor, a murit pe 11 iunie 2024.

Gallery

După ce s-a luptat timp de aproximativ un an cu o boală necruțătoare, de care a crezut că scăpase în urmă cu doar câteva luni, iată că, până la urmă, cancerul a învins-o pe Anca Molnar, iar celebra make-up artistă a murit.

Anunțul a fost făcut de Claudiu, soțul ei, pe rețelele de socializare, iar după ce întreaga țară a aflat teribila veste, pagina de Instagram a băbrbatului s-a umplut de clipuri video și fotografii cu Anca Molnar. Cel mai mult, el a postat la story, însă unele „povești” le-a postat și în feed.

​În urmă cu doar câteva ore, Claudiu Molnar le-a făcut o surpriză tuturor și a postat un filmuleț care pe mulți i-a emoționat până la lacrimi. Mai exact, el a pus un clip video în care arată cum și-a trăit Anca Molnar ultimul an de viață!

„Vă las aici povestea Ancăi de un an încoace”, a scris Claudiu Molnar în dreptul filmulețului.

View this post on Instagram

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)

Imaginile, care s-au viralizat rapid și au adunat mii de like-uri și sute de comentarii încep cu un selfie video în care Anca Molnar vorbește despre viață și despre boală.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la concluzia că viața merge mai departe, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini sau care vin spre tine. Important e să știi cum treci, să nu lași să te doboare nici măcar o boală. Să o accepți, pentru că treuie să o accepți, dar să mergi mai departe. Pentru că ai așa oameni minunați în viața ta. Cred că e păcat să o risipești”, spune Anca Molnar. După care urmează întreaga ei poveste din ultimul an.

foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni