• PRO TV
  • Cristina Pucean este însărcinată? Detaliul pe care fanii l-au observat imediat: „Felicitări! Este un semn”

Cristina Pucean este însărcinată? Detaliul pe care fanii l-au observat imediat: „Felicitări! Este un semn”

Cristina Pucean este însărcinată? Detaliul pe care fanii l-au observat imediat: „Felicitări! Este un semn”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi se pregătesc să devină părinți?

Gallery

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit de mai multe ori de-a lungul timpului, însă mereu a ajuns să se împace. Fanii au observat un detaliu și imediat s-au dus cu gândul că cei doi ar urma să devină părinți.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se pregătesc să devină părinți?

Ultima postare a dansatoarei i-a pus pe gânduri pe fani, care s-au gândit că sunt șanse să fie însărcinată. Totul a pornit de la un joc de pe platforma TikTok, când cei doi îndrăgostiți au remarcat mai multe emoji-uri, printre care unul reprezenta o femeie însărcinată.

„Cred că ăsta e un fel de anunț mascat/ Mini Cristina sau Bogdan JR/ Wow, felicitări!/ Cristina… ce reacție a avut Bogdan. Felicitări/ Ești gravidă?”; „Este un semn”; „Ați plecat 2 și poate vă întoarceți 3/ Ești însărcinată”, au comentat câțiva fani.

Citește și:

​Artistul a declarat recent că el și iubita lui sunt pregătiți să devină părinți în orice clipă. Chiar dacă nu și-au făcut planuri în acest sens, cei doi ar primi cu brațele deschise un copil în viața lor.

„Noi nu avem niciun plan, are Dumnezeu planuri (n.r. de a avea un copil). Eu niciodată nu mi-am făcut planurile legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubim copilașii și nu cred că trebuie să facem un plan din asta. Eu cred că ne va „lovi” Dumnezeu la momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși, important e că nu spunem „nu” pentru absolut nimic, dar nu spunem nici „da”.

Important este să ne „lovească” Dumnezeu atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos. Dacă noi spunem „nu”, asta ar fi ceva foarte urât, așa că mai bine așteptăm de la Dumnezeu, ca de fiecare dată. Ce am făcut pentru noi până acum, cu siguranță va face Dumnezeu de zece ori mai mult”, a mai mărturisit Bogdan de la Ploiești.

Citește și: 

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni