• PRO TV
  • (P) Idei de destinaţii de Weekend ieftine, cu autocarul, în România

(P) Idei de destinaţii de Weekend ieftine, cu autocarul, în România

(P) Idei de destinaţii de Weekend ieftine, cu autocarul, în România

Vacanța de vară a început! Mulți români deja se gândesc și au început să caute unde urmează să își petreacă zilele libere de concediu pentru a se relaxa alături de prieteni și familie. În România există multe atracții şi zone turistice, care pot atinge sufletul oricărui vizitator, fie că este vorba de un sejur mai lung sau unul de weekend.

Călătoria cu autocarul este o opțiune economică, comodă și la îndemâna oricui dorește să scape de stresul traseului pe care îl are de parcurs. Se pot găsi ușor online bilete de autocar, doritorii având astfel libertatea să caute cazare și să își stabilească un itinerariu în funcție de zona aleasă.

Este bine știut faptul biletele de autobuz sunt mult mai ieftine decât orice altă variantă de transport alternativ, oferind astfel atât şoferilor, cât şi pasagerilor posibilitatea de a privi toate peisajele pitoreşti ale ţării, fără a mai fi nevoiți să fie atenți la trafic. O oferta completa se poate gasi aici: https://infobus.eu/ro/bus.

Pleci în vacanţă? Iată câteva idei unde poţi să ajungi cu autocarul

România este o comoară nesfârșită de atracții și peisaje uimitoare, fiind cea mai ușoară și la îndemână destinație pentru oricine vrea să se bucure de o vacanță relaxantă. Sitex recomandă transportul cu autocarul datorită faptului că acestea au un orar bine stabilit și pot duce rapid călătorii la destinația aleasă, indiferent de colțul țării care se dorește a fi vizitat.

Prin urmare, iată cele mai populare locuri de vizitat care se pot realiza cu autocarul:

1. Brașov

Acesta este un oraș plin de viață, cunoscut pentru centrul său istoric bine conservat și atmosfera medievală pe care o oferă turiştilor. Aici se poate vizita Piața Sfatului, Biserica Neagră și multe alte atracții cu importanţa culturală şi istorică însemnată. Achiziționarea unor bilete de autocar cu destinația Brașov nu este dificilă. Pe internet se pot găsi imediat oferte avantajoase și informaţii detaliate despre orarul de plecare, astfel încât totul să decurgă cât mai bine pentru călători.

2. Cluj Napoca

Este deja bine cunoscut că acest oraș este unul vibrant, cu o viață culturală foarte bogată. Sunt multe lucruri de vizitat atât în oraș, cât și în împrejurimi, însă cele mai populare sunt Grădina Botanică, Piața Unirii și Catedrala Sf. Mihail. Tot aici, în fiecare an, sunt organizate numeroase festivaluri și evenimente artistice, gata să fie luate cu asalt atât de tineri, cât și de iubitorii de muzică şi artă.

3. Constanța

Weekend-ul perfect la Marea Neagră. Pe lângă atracțiile turistice clasice, plajele și apa caldă își așteaptă și în acest an vizitatorii. Falezele lungi sunt ideale pentru romantici sau pentru plimbări plăcute împreună cu prietenii sau familia. Călătoria cu autocarul spre Constanța este rapidă și accesibilă, mai ales în timpul sezonului estival, fiind un început de vacanță perfect pentru orice categorie de vârstă.

Autocarul este una dintre cele mai bune variante pentru o vacanță sau o escapadă de vis. Preturile biletelor se pot verifica aici: https://infobus.eu/ro/bus. Selectarea unor bilete de autobuz sau autocar din timp poate fi un avantaj pentru ca doritorii să fie siguri că vor avea locurile rezervate şi că vacanţa, fie ea scurtă sau lungă, va începe perfect.

 *Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni