• PRO TV
  • Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Fosta prezentatoare a trecut prin momente cumplite din cauza bolii: „Ajungi să te gândești rău vizavi de viața ta”

Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Fosta prezentatoare a trecut prin momente cumplite din cauza bolii: „Ajungi să te gândești rău vizavi de viața ta”

Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Fosta prezentatoare a trecut prin momente cumplite din cauza bolii: „Ajungi să te gândești rău vizavi de viața ta”

Andreea Marin a reușit să își construiască, de-a lungul timpului, o carieră răsunătoare. Chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, aceasta încă are foarte multe proiecte în desfășurare și își dorește să le îndeplinească și pe cele pe care, momentan, doar le vizualizează.

 

Gallery

Chiar dacă pare că are o viață liniștită și de vis, Andreea Marin nu a fost ocolită de probleme. În urmă cu ceva timp, aceasta a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, din cauza volumului de muncă prea mare cu care trebuia să se descurce.

Andreea Marin s-a luptat cu depresia

Nu a fost deloc ușor pentru ea să treacă prin acest episod, însă, în cele din urmă, a reușit să iasă la liman. Andreea Marin a reușit să scape de depresie, după ce s-a luptat cu ea mai multă vreme.

Prezentatoarea a recunoscut că totul a pornit de la volumul de muncă foarte mare pe care trebuia să îl gestioneze, iar orele limitate de odihnă și-au spus cuvântul.

„Am fost și la psiholog și la psihiatru, pentru că era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău vizavi de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începuturile depresiei.

Sună foarte ciudat așa când o spui tu, dar da, te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că, atunci, a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și am mers la un specialist. Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba, nu se prea vorbea la vremea aceea, din păcate, despre depresie”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, conștientă de pericolul la care se expunea

Nu i-a fost rușine să ceară ajutor și a făcut acest lucru fără să stea pe gânduri, deoarece a înțeles la ce pericole se expune. Andreea Marin a recunoscut că ceea ce a speriat-o cel mai tare din acest punct de vedere au fost persoanele care au ajuns să își ia viața, deoarece nu au beneficiat de ajutor.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni