• PRO TV
  • Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa, superbă la un eveniment oficial

Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa, superbă la un eveniment oficial

Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa, superbă la un eveniment oficial

Prima apariție oficială a lui Kate Middleton a fost un succes – Prințesa de Wales a arătat, ca de obicei, impecabil, în ciuda suferinței la care a fost supusă în ultima perioadă. Kate a participat la parada anuală Trooping the Colour, care marchează și “ziua oficială” a regelui Charles.

Deși evenimentul îl celebra pe regele Charles, toate privirile au fost ațintite asupra lui Kate Middleton. Prințesa a participat la defilarea trupelor alături de familia sa: Printul William și cei trei copii, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (9 ani) și Prințul Louis (6 ani).

Kate a bifat un look perfect, într-o ținută elegantă albă, Jenny Packman, accesorizata cu o pălărie chic.

Gallery

Prezența Prințesei Kate la parada anuală în onoarea Regelui Charles a fost confirmată cu o zi înainte, când aceasta a publicat o nouă fotografie și o declarație despre starea ei de sănătate. După ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, Kate a anunțat într-un videoclip emoționant difuzat pe 22 martie că testele postoperatorii au dus la un diagnostic de cancer și că face chimioterapie.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste”, a scris Prințesa Catherine.

„În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să accepți că organismul tău se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum. Nu am depășit încă pericolul. Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau timpul atât de necesar pentru a mă vindeca”, a mai scris ea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni