• PRO TV
  • Gestul superb făcut de Irinel Columbeanu pentru Irinuca la revenirea în țară. Locul special în care au plecat împreună

Gestul superb făcut de Irinel Columbeanu pentru Irinuca la revenirea în țară. Locul special în care au plecat împreună

Gestul superb făcut de Irinel Columbeanu pentru Irinuca la revenirea în țară. Locul special în care au plecat împreună

Irinel Columbeanu este în al nouălea cer. Irinuca, fiica sa, a revenit pe 14 iunie în țară, iar revederea lor a fost una extrem de emoționantă.

Gallery

​Fostul milionar a reușit în sfârșit să își îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri. Și-a revăzut fiica după șase ani. Întâlnirea lor de la aeroport a fost una plină de emoții, iar Irinel Columbeanu a făcut un gest impresionant pentru fiica sa.

Deși și-a pierdut întreaga avere și se confruntă cu dificultăți financiare, fostul milionar a dorit să o întâmpine cum se cuvine, așa că i-a cumpărat un buchet de flori superb.

Când și-a văzut tatăl, Irina a alergat în brațele lui și au rămas îmbrățișați. Adolescenta a fost foarte încântată de buchetul de flori primit și s-a bucurat enorm să-și vadă tatăl.

După întâlnirea de la aeroport, cei doi au plecat din București la Cluj, unde vor petrece împreună o săptămână.

„Suntem la Cluj. Vom sta la nașul meu toată săptămâna. Apoi Irina se va întoarce în America”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a fost impresionat de cât de mult s-a maturizat fiica sa și s-a declarat un tată mândru.

„Irina este acum o domnișoară minunată. A crescut și s-a maturizat foarte mult. Sunt mândru de ea”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Facebook/Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni