• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 17 - 23 iunie 2024. Gemenii au parte de mulți bani, Vărsătorii trebuie să elimine din viața amoroasă persoanele toxice

Horoscop săptămâna 17 - 23 iunie 2024. Gemenii au parte de mulți bani, Vărsătorii trebuie să elimine din viața amoroasă persoanele toxice

Horoscop săptămâna 17 - 23 iunie 2024. Gemenii au parte de mulți bani, Vărsătorii trebuie să elimine din viața amoroasă persoanele toxice

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Sectorul familiei este dinamizat de intrarea lui Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, din 17 iunie, dar și de Soare, din 20 iunie. În perioada următoare, te implici mai mult în chestiunile, care privesc casa, familia și relațiile cu părinții.
Bani – În primele două zile din săptămână ești interesat să rezolvi un context financiar, care ține de banii la comun cu partenerul sau cu cineva cu care desfășori o activitate. S-ar putea să rupi un contract, să încerci să-ți recuperezi niște bani.
Muncă– La finalul săptămânii, pe 22 iunie, se formează Luna Plină din zodia Capricorn, din casa carierei și aspirațiilor profesionale. Posibil să apară un conflict pe axa Rac-Capricorn, familie-carieră. Fenomenul astral cere un echilibru între cele două energii: atașamentul față de familie/ rădăcini și cariera. Au loc concluzii, se încheie etape în planul profesional, iei decizii în acord cu nevoile tale emoționale.

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Luna Plină din 22 iunie din Capricorn vizează sectorul principiilor, convingerilor, credințelor și poate aduce concluzii sau decizii în planul sentimental, privind relația cu o persoană apropiată, cu care nu mai ești pe aceeași lungime de undă.
Bani – Joi și vineri intervin chestiuni legate de administrarea unor bani și este posibil să apară tensiuni într-o negociere.
Muncă– Venus, guvernatoarea ta, și Mercur, planeta comunicării, traversează, din 17 iunie, casa comunicării, gândirii, opiniilor și interacționării cu ceilalți, semn că urmează o perioadă favorabilă rezolvării unor chestiuni administrative sau de organizare la locul de muncă. Comunici mai ușor și te înțelegi mult mai bine cu colegii. Ai un randament ridicat să acumulezi informație. Din 20 iunie vine și Soarele cu energie să ajute contextul astral.

Horoscop Gemeni săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Din punct de vedere sentimental se menține o nemulțumire/dezamăgire, însă este nevoie să accepți o situație să poți trece mai departe, să faci lucruri care-ți fac plăcere și să te înconjori de persoane pentru care contezi.
Bani – Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, traversează, din 17 iunie, casa banilor obținuți din muncă. Din 20 iunie îi urmează și Soarele și aduce energie și determinare în atingerea unor obiective financiare. Cele trei planete vin să activeze sectorul finnaciar și să aducă mai mulți bani în conturile tale.
Pe 22 iunie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care vizează sectorul asociat intereselor financiare, al transformărilor profunde. Au loc decizii, concluzii, încheieri de etape sau se culeg roadele unor demersuri privind intrarea în posesia unor sume de bani, returnarea unei datorii.
Muncă– În prima parte a săptămânii se anunță o perioadă mai dinamică din punct de vedere profesional, însă vei lucra mai bine singur decât în echipă. Ai nevoie să iei niște decizii, dar nu vrei influență externă.

Horoscop Rac săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, activează sectorul relațiilor și mariajului și anunță decizii, concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane, dacă ești singur.
Bani – Situația financiară se va îmbunătăți în perioada următoare, dacă vei știi să folosești tranzitul planetelor în favoarea ta să negociezi, să obții o mărire salarială, să negociezi un contract/parteneriat.
Muncă– Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, încep să-ți traverseze zodia din 17 iunie și aduc oportunități de relansare personală, dar și o comunicare mai bună. Pe 20 iunie ajunge și Soarele, care timp de o lună îți aduce energie și determinare să-ți urmărești obiectivele profesionale.

Horoscop Leu săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Planetele care activează din această săptămână zodia Rac: Mercur și Venus, din 17 iunie, și Soarele, din 20 iunie, vin să dinamizeze sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Urmează o perioadă de analiză și introspecție a unor decizii din trecut, de conștientizare a unor situații. Posibil să fii tentat să începi și o relație secretă sau să reiei legătura cu cineva din trecut.
Bani – În ce privește situația financiară este nevoie să faci o mică reorganizare, pentru că s-ar putea să apară niște blocaje în perioada următoare, să nu te ia prin surprindere, să ai ceva rezerve.
Muncă– La finalul săptămânii, pe 22 iunie, se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care anunță încheierea unei etape profesionale, semnarea unui contract, obținerea unui job nou, încheierea unei colaborări extraprofesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Luna Plină din Capricorn, din 22 iunie, activează sectorul sentimental, unde iei o decizie legată de planul sentimental. Închei o etapă și mergi mai departe sau treci la următorul nivel al relației. Dacă aveai în plan să cucerești pe cineva, acum este momentul să-i faci o surpriză, să-l surprinzi.
Bani – Posibil săptămâna aceasta să semnezi un contract sau un act adițional, să prelungești un parteneriat sau să închei un contract de colaborare.
Muncă– Începând din 17 iunie, Mercur, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, încep să tranziteze sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Vine din urmă și Soarele pe 20 iunie, care aduce determinare și energie în urmărirea obiectivelor profesionale. De asemenea, poți primi recomandări de la prieteni într-un proiect sau să începi o activitate independentă cu un prieten.

Horoscop Balanță săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Luna Plină din Capricorn, care se formează pe 22 iunie, activează sectorul vieții de familie, relațiile cu părinții și administrarea bunurilor patrimoniale. Au loc decizii importante, concluzii, încheieri de etape privind administrarea unor bunuri.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări legate de bani și administrarea acestora. S-ar putea să primești o ofertă de la serviciu, să treci pe un alt post sau să preiei sarcinile unui coleg și astfel să fii remunerat separat pentru activitatea nouă.
Muncă- Venus, guvernatoarea ta, și Mercur, planeta comunicării, încep să traverseze, din 17 iunie, sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și-ți susțin acțiunile profesionale. Te faci mai ușor remarcat prin idei și implicare. Cele două planete operează în favoarea ta și aduc oportunități. Pe 20 iunie vine și Soarele să aducă energie, determinare și ajutor de la persoane cu putere de decizie.

Horoscop Scorpion săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Pe 22 iunie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul comunicării, semn că poți ajunge la concluzii, să iei decizii în planul sentimental sau în raport cu o persoană dragă. Comunicarea va juca un rol important să rezolvi un context tensionat sau o criză, care poate să apară din cauza viziunilor diferite.
Bani – De miercuri după-amiază până vineri este activat sectorul financiar. Încasezi bani, dar și cheltui mai mult. Posibil să încerci să găsești niște oferte, să faci rezervări.
Muncă– Cu Venus și Mercur, planeta comunicării, din 17 iunie, în sectorul perfecționării și schimburilor de experiență profesională, urmate de Soare, din 20 iunie, care aduce energie și determinare, urmează o perioadă cu suport de la cele trei planete în acumularea de cunoștințe, învățare ușoară și preocupări pentru obținerea unor diplome/atestate, urmarea unor cursuri.

Horoscop Săgetător săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Sectorul intimității și încrederii reciproce, a relațiilor profunde, dar și al transformărilor, primește tranzitul lui Venus, micul benefic, și a lui Mercur, din 17 iunie. Urmează Soarele, din 20 iunie, care aduce energie și determinare. Este o perioadă favorabilă să acționezi și să-ți recucerești partenerul, să aveți o conexiune mai profundă și să încercați să țineți cont de dorințele fiecăruia.
Bani – Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, activează sectorul banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Posibil să negociezi în favoarea ta un contract nou sau să culegi roadele unor parteneriate, care-ți aduc mai mulți bani în conturi. Atenție și nu cheltui peste măsură!
Muncă– În partea a doua a săptămânii ai ocazia să obții beneficii dintr-un parteneriat sau o colaborare, așa că ai grijă să nu pierzi oportunitățile!

Horoscop Capricorn săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste – Sectorul relațiilor și parteneriatelor este activat, din 17 iunie, de intrarea lui Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, în zodia Rac. Pe 20 iunie îi urmează și Soarele, care vine cu energie și determinare în atingerea unor obiective parteneriale. Ai ocazia, în următoarea perioadă, să rezolvi niște nemulțumiri mai vechi, să petreci timp cu partenerul sau să cunoști persoane noi, dacă ești singur.
Bani – Posibil să ai niște nemulțumiri în sfera financiară, dar dacă ai răbdare, lucrurile se vor rezolva în favoarea ta în perioada următoare.
Muncă– Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, anunță concluzii și decizii importante pentru tine în planul profesional. Înregistrezi un succes, primești vești, care-ți pot schimba direcția profesională.

Horoscop Vărsător săptămâna 17 - 23 iunie 2024

Dragoste– Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, activează sectorul subconștientului și răscolește universul interior. Te invită la un bilanț și eliminarea unor persoane sau situații, care te țin în loc și-ți blochează progresul. Poți avea revelații sau conștientizări, să-ți dai mai multă valoare.
Bani – Nu se întrevăd modificări în situația financiară din această săptămână. Poate doar să faci niște cheltuieli mai mari, dacă achiziționezi un sejur.
Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale primește, din 17 iunie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, și a lui Venus, micul benefic, iar din 20 iunie tranzitul Soarelui, care vine cu energie și determinare. Urmează o perioadă cu reorganizare a activităților, relații bune cu colegii, armonie adusă de Venus și șanse/oportunități de încheierea a unor contracte noi, începerea unui job nou sau chiar a unei activități independente.

Horoscop Pești săptămâna 17- 23 iunie 2024

Dragoste– Posibil în planul sentimental, din cauza unor aspecte tensionate, care se formează între Mercur, Venus, proaspăt intrate în zodia Rac, pe 17 iunie, dar și Soarele, din 20 iunie, pe același domeniu, și Neptun din zodia ta, să nu ai capacitatea de a percepe corect o situație în sfera amoroasă. Pe de altă parte, cele trei planete pot să-ți aducă dispoziție de flirt, aventură, inspirație într-un proiect creativ.
Bani – Ai grijă la relațiile cu rudele cu care este nevoie să împarți niște bunuri, pentru că este posibil să nu vă înțelegeți și de aici să intervină discuții mai aprinse!
Muncă– Luna Plină din zodia Capricorn, din 22 iunie, care activează sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, a planurilor și proiectelor pe termen lung, aduce decizii, concluzii și ocazia de a te remarca într-un proiect, să culegi niște roade a unor acțiuni demarate în urmă cu șase luni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni