• PRO TV
  • Decizia luată de Kate Middleton după prima apariție publică. Ce va face prințesa în următoarea perioadă

Decizia luată de Kate Middleton după prima apariție publică. Ce va face prințesa în următoarea perioadă

Decizia luată de Kate Middleton după prima apariție publică. Ce va face prințesa în următoarea perioadă

Kate Middleton și-a făcut apariția la Trooping the Colour după șase luni de absență. Prințesa de Wales a fost primită cu mare entuziasm de mulțimea adunată la paradă și a fost aplaudă minute întregi. Toată lumea aștepta acest moment.

Gallery

​Ce va face Kate Middleton în următoarea perioadă

Cu toate acestea, prințesa Kate nu își va relua activitivitățile publice în următoarea perioadă. Ea se va odihni pentru că are nevoie de recuperarea după ce a participat timp de 3 ore la parada de la Trooping the Colour. Totuși, potrivit surselor regale, Kate ar putea ține câteva întâlniri de lucru.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a adus bucurie și ușurare națiunii când a apărut într-o trăsură cu cei trei copii ai săi și la balconul Palatului Buckingham cu soțul William.

A fost primul angajament public pentru Kate - care încă urmează un tratament preventiv împotriva cancerului.

Palatul Kensington a confirmat că, după apariția de sâmbătă, de la parada de ziua de naștere a regelui, nu se va alătura familiei la alte evenimente din această săptămână.

Regele, în vârstă de 75 de ani, și regina, în vârstă de 76 de ani, vor conduce familia regală la cursele de cinci zile de la Royal Ascot, care începe mâine, 18 iunie.

Alți membri ai familiei regale, inclusiv Ducele și Ducesa de Edinburgh și Mike și Zara Tindall, vor apărea, de asemenea, în trăsuri și în loja regală.

Prințesa de Wales, care în declarația sa a spus că are „zile bune și zile rele”, nu va participa la festival.

Prințul William, președintele Federației engleze de fotbal, va pleca joi la Frankfurt pentru a urmări meciul Angliei cu Danemarca, iar a doua zi va împlini 42 de ani.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni