• PRO TV
  • Primul meci al României la Euro 2024, în direct la PRO TV și VOYO! La ce oră se joacă partida România - Ucraina

Primul meci al României la Euro 2024, în direct la PRO TV și VOYO! La ce oră se joacă partida România - Ucraina

Primul meci al României la Euro 2024, în direct la PRO TV și VOYO! La ce oră se joacă partida România - Ucraina

S-a încheiat primul weekend al turneului final, iar atmosfera a fost la cote înalte pe stadioanele din Germania! Fanii și-au susținut favoriții, iar aceștia le-au oferit la schimb meciuri de neratat. Cu fiecare ocazie, a răsunat bucuria, iar cei de acasă nu au ratat nici ei jocurile celor pe care-i susțin! EURO 2024 continuă astăzi, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, în direct!

Gallery

​Prima confruntare a zilei a fost cea dintre Polonia și Olanda. După ce Buksa a deschis scorul în minutul 16 pentru polonezi, olandezii au dat semne de revenire rapide și au reușit să egaleze prin Gakpo, în minutul 29. După pauză, Olanda a luptat pentru obținerea victoriei, iar Weghorst a marcat golul care le-a asigurat cele trei puncte!

Duminica a continuat cu cele două partide din grupa C! Slovenia și Danemarca s-au confruntat de la ora 19:00, bifând și primul egal al turneului final. Eriksen a deschis scorul pentru danezi, în minutul 17, iar tabela a fost închisă aproape de finalul celei de-a doua reprize, după ce Janza a marcat pentru sloveni. Ultimul meci al zilei a fost marcat de victoria Angliei în fața Serbiei prin golul marcat de Bellingham, în minutul 13. Astfel, Anglia s-a instalat pe primul loc în grupă și așteaptă următoarele confruntări.

Meciul dintre Polonia și Olanda a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 16:00 – 17:51. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.6 puncte de rating și 30.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.6 puncte de audiență și 8.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.1 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 17:50, aproape 1.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Primul egal de la EURO, înregistrat între Slovenia și Danemarca a plasat PRO ARENA în topul preferințelor celor de acasă, în intervalul orar 19:01 – 20:52! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 2.1 puncte de rating și 9.5 cotă de piață.

Jocul dintre Serbia și Anglia, de la PRO TV, i-a ținut pe români în fața televizoarelor și a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 22:01 – 23:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.4 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 14.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români urmăreau prestația celor două echipe, iar în minutul de aur, la ora 22:32, aproape 1.8 milioane de telespectatori trăiau emoția jocului.

Ca de fiecare dată, concluziile întregii zile au fost trase în Studioul UEFA EURO 2024, moderat de Costin Ștucan. Împreună cu invitații lui, Ciprian Marica, Florin Răduciou și Cătălin Oprișan și cu intervențiile live din Germania, acesta a prefațat și ceea ce urmează zilele acestea.

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:00 – 24:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.2 puncte de rating și 23.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 2.2 puncte de audiență și 16.1% share.

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! HAI, ROMÂNIA!

Emoțiile cresc pentru suporterii Naționalei! Astăzi, de la ora 16:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, România, echipa condusă de Edi Iordănescu, va întâlni Ucraina într-un meci în care speranțele sunt la cel mai înalt nivel și la finalul căruia pot crește șansele de calificare în următoarea etapă. La PRO ARENA și pe VOYO, poate fi văzut, de la ora 19:00, meciul dintre Belgia și Slovacia, unul extrem de interesant pentru parcursul Naționalei pe mai departe. Seara se va încheia în direct, la PRO TV și pe VOYO, de la ora 22:00, cu întâlnirea dintre Austria și Franța care va clarifica lucrurile în grupa D.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni