• PRO TV
  • Trei meciuri, zece goluri și spectacol pe teren, în cea de-a doua zi, la EURO 2024! Turneul continuă, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO

Trei meciuri, zece goluri și spectacol pe teren, în cea de-a doua zi, la EURO 2024! Turneul continuă, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO

Trei meciuri, zece goluri și spectacol pe teren, în cea de-a doua zi, la EURO 2024! Turneul continuă, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO

O zi de sâmbătă perfectă a însemnat un maraton de fotbal, în direct, din Germania, de la turneul final așteptat de întreg continentul! Ieri, de la 16, 19 și 22, telespectatorii au avut parte de meciuri explozive, cu multe goluri marcate și cu echipe dornice să facă spectacol.

PRO TV a fost lider de audiență cu fiecare meci transmis, iar Campionatul European continuă și astăzi cu noi confruntări de neratat!

​Primul meci al zilei le-a adus față în față pe naționalele Ungariei și Elveției. Duah și Aebischer au deschis scorul încă din prima repriză, ducând Elveția în avantaj, cu 2 la 0, la pauză. În cea de-a doua parte, ungurii au dat semne de revenire prin golul lui Varga, însă în minutul 93, Embolo a închis tabela la 3-1. Astfel, Germania și Elveția se află în fruntea grupei A cu câte 3 puncte, după prima etapă.

​Celelalte două partide ale zilei au fost cele din grupa B. Spania și Croația s-au întâlnit la ora 16:00, iar echipa lui Luis de la Fuente a închis meciul din prima repriză când a marcat de trei ori prin Morata, Ruiz și Carvajal. Până la final, nicio echipă nu a mai marcat, iar Spania a câștigat cu 3 la 0. Italia și Albania au închis seara, Bajrami reușind să marcheze cel mai rapid gol de până la acest moment, în secunda 23. Reușita lui nu a fost de ajuns pentru albanezi, italienii reușind să revină prin golurile lui Bastoni și Barella. Victoria Italiei a consemnat faptul că ei și spaniolii se află acum la conducere în grupa B.

​Meciul dintre Elveția și Ungaria a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 16.00 – 17:54. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.7 puncte de rating și 33.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.5 puncte de audiență și 10.6% share. De-a lungul difuzării, peste 800 de mii de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 17:42, peste 1 milion de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Jocul dintre Spania și Croația i-a ținut pe români în fața televizoarelor și a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:01 – 20:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.4 puncte de rating și 35.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.3 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români urmăreau prestația celor două echipe.

Confruntarea spectaculoasă dintre Italia și Albania a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 22:01 – 23:54. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 37.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.9 puncte de audiență și 14.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:29, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Seara de fotbal nu s-ar fi putut încheia fără Studioul UEFA EURO 2024, prezentat de Costin Ștucan. Alături de Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, au fost dezbătute toate întâmplările zilei și s-au tras cele mai importante concluzii.

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:00 – 24:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.3 puncte de rating și 24.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 2.4 puncte de audiență și 18.3% share.

​Grupele C și D intră astăzi în acțiune!

Cea de-a treia zi a turneului final aduce noi întâlniri de foc! De la ora 16:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, Polonia și Olanda se confruntă în primul meci din grupa D. Seara continuă live, la PRO ARENA și pe VOYO, când de la ora 19:00, se vor întâlni două echipe din grupa C, Slovenia și Danemarca. De la ora 22:00, se stabilește clasamentul grupei C, după prima etapă, la finalul meciului dintre Serbia și Anglia, în direct, la PRO TV și pe VOYO.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni