• PRO TV
  • Moment fabulos cu prințul Louis la Trooping the Colour. Nici Kate Middleton nu și-a putut stăpâni zâmbetul, a făcut deliciul publicului

Moment fabulos cu prințul Louis la Trooping the Colour. Nici Kate Middleton nu și-a putut stăpâni zâmbetul, a făcut deliciul publicului

Moment fabulos cu prințul Louis la Trooping the Colour. Nici Kate Middleton nu și-a putut stăpâni zâmbetul, a făcut deliciul publicului

Prințul Louis, mezinul familiei regale, a fost din nou în centrul atenției la Trooping the Colour. Micuțul a fost deliciul publicului și a amuzat pe toată lumea cu momentul său savuros.

Gallery

​Energicul prinț nu și-a putut stăpâni entuziasmul și a început să danseze, în timp ce urmărea ceremoniile dedicate bunicului său, Regele Charles. Momentul a fost extrem de amuzant. Nici Kate Middleton nu și-a putut stăpâni zâmbetul, în timp ce sora mai mare, Charlotte, încerca să-l tempereze.

La doar 6 ani, Prințul Louis reușește să atragă atenția la fiecare eveniment public cu gesturile sale adorabilie.

Acest episod a adăugat încă un strat de farmec paradei, subliniind spiritul jucăuș al prințului Louis și relația simpatică dintre frații regali.

Kate Middleton, prima apariție la un eveniment oficial după șase luni de absență

Kate Middleton a avut prima ei apariție publică după o pauză de șase luni, de la anunțarea diagnosticului de cancer în martie. Prințesa de Wales a participat la parada „Trooping the Colour”, organizată în cinstea regelui.

Pentru această ocazie, Prințesa Kate a optat pentru o rochie albă semnată de designerul său preferat, Jenny Packham, asortată cu o pălărie de la Philip Treacy și cercei cu perle. Prințul William a fost prezent, îmbrăcat în uniformă.

Mesaj emoționant pe Instagram

Pe pagina oficială de Instagram a Prințului și Prințesei de Wales, Kate a împărtășit un mesaj emoționant, în care a vorbit despre progresul tratamentului ei. „Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește.

Dar, în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine”, a spus Kate.

Prințesa a menționat că tratamentul ei continuă și că mai are câteva luni de parcurs. În zilele când se simte mai bine, se bucură de activitățile care îi oferă energie și pozitivitate.

„Încă nu sunt în afara pericolului. Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a mai transmis prințesa Kate.

Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni