• PRO TV
  • Nicolae Stanciu, primul român care a marcat la EURO 2024. Ce familie frumoasă are fotbalistul

Nicolae Stanciu, primul român care a marcat la EURO 2024. Ce familie frumoasă are fotbalistul

Nicolae Stanciu, primul român care a marcat la EURO 2024. Ce familie frumoasă are fotbalistul

Nicolae Stanciu, primul român care a marcat la EURO 2024, este un bărbat norocos. Ce familie frumoasă are fotbalistul?

Gallery

Nicolae Stanciu a intrat în istoria României la EURO 2024 din primele minute ale meciului cu Ucraina.

Meciul dintre România și Ucraina poate fi urmărit pe PRO TV și VOYO.

Ce familie frumoasă are Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a marcat în meciul dintre România și Ucraina, fotbalistul a dat primul gol încă din  primele minute ale meciului.

În vârstă de 31 de ani,  căpitanul României la EURO 2024  este un bărbat extrem de norocos, are o soție superbă și doi copii minunați.

Nicolae și Andreea au împreună două fetițe, pe Masha Ecaterina, născută în noiembrie 2020, la Praga, pe vremea când fotbalistul evolua pentru Slavia Praga, și pe Zoe Carolina, născută în iunie 2022, pe când Stanciu era la Wuhan. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani. VEZI FOTO CU FAMILIA LUI STANCIU ÎN GALERIA DE MAI SUS

Citește și:

Cine este Andreea, femeia din spatele Nicolae Stanciu

”Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună.

El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi e numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor. La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță. El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea”, a spus Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro, cu ceva timp în urmă.

Citește și:

Anamaria Prodan mai spunea că Stanciu se poate considera un om norocos pentru că are lângă el o fată precum Andreea.

”Ce relație frumoasă au, ce relație frumoasă au și cât de bine se înțeleg familiile între ele. Și într-adevăr, în momentul în care a terminat facultatea, a venit lângă el și l-a ajutat să devină bărbatul și familistul care este astăzi.

În general o femeie te ridică sau te coboară. Când femeia are educație și provine dintr-o familie frumoasă și a făcut ceva în viața asta, este cu siguranță un plus. Andreea nu era o femeie antrenată prin oraș. Ea nu era o femeie trecută pe la toți fotbaliștii, ea nu făcea parte din damele Bucureștiului.

Era o fată crescută într-o familie superbă. O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii. Andreea e o fată care și-a dorit enorm ca el să fie liniștit, să facă performanță, iar ea să aibă o meserie în mână.”

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni