• PRO TV
  • Cele mai frumoase iubite ale fotbaliștilor de la Euro 2024. Cine e Benedetta Boeme, tânăra care se iubește cu Riccardo Calafiori, fundașul care a debutat la naționala Italiei

Cele mai frumoase iubite ale fotbaliștilor de la Euro 2024. Cine e Benedetta Boeme, tânăra care se iubește cu Riccardo Calafiori, fundașul care a debutat la naționala Italiei

Cele mai frumoase iubite ale fotbaliștilor de la Euro 2024. Cine e Benedetta Boeme, tânăra care se iubește cu Riccardo Calafiori, fundașul care a debutat la naționala Italiei

La 22 de ani, Riccardo Calafiori a debutat la Euro 2024 în meciul Italia – Albania, care s-a încheiat cu victoria Squadrei Azzura. Italianul care a stârnit interesul lui Tottenham, echipă la care joacă Radu Drăgușin, a fost susținut din tribune de iubita sa superbă, modelul Benedetta Boeme.

Fundașul este singurul jucător care reprezintă Bologna la Campionatul European de Forbal din Germania după excluderea în ultimul moment a lui Orsolini. Adus în Italia de la Basel, Calafiori a fost adevărata revelație pentru Bologna, iar acum are șanse să ajungă în Premier League.

Gallery

Presa din UK a făcut un top al celor mai frumoase iubite de fotbaliști, iar Benedetta se află printre ele. Tânăra și-a susținut iubitul din tribune la Italia-Albania, iar contul de Instagram este plin de fotografii cu cei doi îndrăgostiți.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de B (@bboeme)

De la sărutul în direct, la tatuajele identice

„Ești campionul meu!”, scrie mândră tânăra în dreptul unei fotografii în care Calafiori apare pe terenul de fotbal în tricoul Bologniei. Luna trecută, echipa italianului s-a calificat în Champions League, iar la finalul meciului Benedetta a mers pe teren și l-a surprins cu un sărut chiar în fața camerelor de filmat.

Un gest care nu a trecut neobservat, mai ales din cauza controversei pe care a stârnit-o. Mulți au interpretat sărutul în direct ca pe o „marcare a teritoriului” de către tânără în fața jurnalistei Giorgia Rossi, de la Dazn, care îl intervieva pe jucător, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de B (@bboeme)

Cei doi își constant declarații de dragoste și pe rețelele de socializare și postează imagini din vacanțe.

Anul acesta, cuplul și-a început vara la Sharm-El-Sheik, înainte de convocarea lui Calafiori la Squadra Azzurra.

Benedetta are 27 de ani și cochetează cu modellingul. Tânăra postează imagini provocatoare pe contul de Instagram și se mândrește cu silueta ei subțirică. (Vezi cum arată Benedetta în costum de baie în GALERIA FOTO de mai sus).

Riccardo și Benedetta sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi îndrăgostiți și-au tatuat pe mână expresia japoneză „Koi no Yokan”, care înseamnă „sentiment de dragoste”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni