• PRO TV
  • (P) Caracteristicile unui model economic de vitrină caldă de patiserie

(P) Caracteristicile unui model economic de vitrină caldă de patiserie

(P) Caracteristicile unui model economic de vitrină caldă de patiserie

În acest articol, vă vom prezenta caracteristicile unui model economic de vitrină caldă de patiserie, un echipament cu dublu rol: păstrarea produselor la cald pentru o perioadă îndelungată și afișarea lor într-o manieră apetisantă pentru clienți. Utilizarea unui model de vitrină caldă este esențială pentru orice patiserie care dorește să ofere produse proaspete și atrăgătoare. Vom explora modelul IBA0040, o opțiune accesibilă și eficientă pentru afacerile mici.

Gallery

O vitrină caldă de patiserie https://fresco.ro/vitrina-calda-rece-expunere.html este un echipament specializat, destinat păstrării produselor de patiserie la o temperatură constantă și optimă. Acest echipament are un dublu rol: menținerea produselor calde și prezentarea lor într-un mod atrăgător pentru clienți.

Utilizarea unui model de vitrină caldă oferă multiple avantaje. În primul rând, păstrează calitatea produselor, menținându-le la o temperatură ideală pentru consum. În al doilea rând, vitrina adaugă o componentă vizuală atractivă, care poate stimula vânzările prin expunerea produselor într-un mod apetisant.

Modelul economic IBA0040

Modelul IBA0040 este o vitrină caldă economică, disponibilă la un preț de sub 1.000 de euro. Aceasta este ideală pentru patiserii mici, datorită prețului său accesibil și eficienței în utilizare. Deși are un cost redus, producătorii nu au făcut compromisuri în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea.

Design compact și eficient 

Cu dimensiuni de 78x49x48 cm și o greutate de doar 30 kg, modelul IBA0040 este compact și ușor de integrat în orice spațiu de patiserie. Designul său eficient permite economisirea spațiului, fără să sacrifice capacitatea de depozitare a produselor.

Capacitatea de depozitare

IBA0040 poate depozita numeroase produse de patiserie, cum ar fi pizza, pateuri, ștrudele și plăcinte. Acest model este structurat pe 2 niveluri, oferind suficient spațiu pentru o varietate de produse, asigurându-se că acestea sunt păstrate la temperatura perfectă până în momentul servirii.

Caracteristici tehnice ale modelului IBA0040

Modelul IBA0040 vine cu specificații tehnice impresionante. Dimensiunile sale sunt de 78x49x48 cm, iar greutatea de 30 kg îl face ușor de manevrat și amplasat. Acesta este echipat cu o ușă cu balamale, pentru un acces facil și o organizare eficientă a produselor.

Performanța termică

Acest model poate menține o temperatură de lucru cuprinsă între 20 și 90 de grade Celsius, asigurând astfel că produsele rămân calde și apetisante. Sistemul de ventilare integrat asigură o distribuție uniformă a căldurii, menținând o temperatură constantă în întreaga vitrină.

Eficiența energetică

Modelul IBA0040 este, de asemenea, eficient din punct de vedere energetic, cu un consum electric de doar 1.2 kW. Aceasta înseamnă că nu doar păstrează produsele calde, dar o face și într-un mod economic, reducând costurile de operare.

Durabilitate și fiabilitate

Construit din materiale durabile, modelul IBA0040 este proiectat să reziste în timp. Această durabilitate, combinată cu performanța sa constantă, îl face o investiție excelentă pentru orice patiserie mică.

Garanția inclusă

Produsul vine cu o garanție inclusă în preț, care acoperă montajul, 12 luni de piese de schimb și manoperă. Aceasta oferă cumpărătorului predictibilitate și liniște, știind că eventualele probleme vor fi rezolvate fără costuri suplimentare.

 Predictibilitate și eficiență

Garanția și suportul oferite asigură predictibilitatea în funcționare, iar eficiența modelului IBA0040 contribuie la un flux de lucru eficient și neîntrerupt. Acest lucru este esențial pentru afaceri mici, unde fiecare minut contează.

 De ce este această vitrină ideală pentru patiserii mici?

 Modelul IBA0040 este ideal pentru patiserii mici datorită costului său redus, eficienței energetice și capacității de depozitare. Este o soluție perfectă pentru afacerile care doresc să ofere produse calde și proaspete, fără a investi sume mari de bani.

În concluzie, vitrina caldă IBA0040 este o alegere excelentă pentru patiserii mici datorită caracteristicilor sale economice, designului compact și performanței deosebite. Aceasta asigură păstrarea produselor la temperaturi ideale și oferă un spațiu de expunere atractiv pentru clienți. Cu o durabilitate impresionantă și garanție inclusă, modelul IBA0040 este un echipament esențial pentru orice patiserie.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni