• PRO TV
  • Spania este prima echipă calificată în finala EURO 2024! Cea de-a doua semifinală, diseară, la PRO TV și pe VOYO!

Spania este prima echipă calificată în finala EURO 2024! Cea de-a doua semifinală, diseară, la PRO TV și pe VOYO!

Spania este prima echipă calificată în finala EURO 2024! Cea de-a doua semifinală, diseară, la PRO TV și pe VOYO!

Patru echipe au demonstrat că sunt cele mai puternice și s-au calificat în penultima etapă a competiției! Au avut încredere în forța grupului și au trecut peste orice obstacol le-a venit în cale.

Gallery

Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, au început semifinalele la EURO
2024, cu un meci puternic. Diseară, vom afla cine va lupta duminică, cu trofeul pe masă
pentru a deveni campioana europeană! 

Seara de fotbal atât de așteptată le-a pus față în față pe Spania și Franța! Cele două formații atât de puternice au oferit un meci de vis, în care cei de acasă au avut parte de emoții fantastice. Kolo a deschis scorul în minutul 8, însă spaniolii au revenit în joc în doar câteva minute. Yamal a adus egalarea în minutul 21, iar Olmo i-a dus în avantaj în minutul 25. Scorul a rămas 2-1 până la final, iar Spania a devenit prima națională calificată în marea finală.

Confruntarea din prima semifinală a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 23:52. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.2 puncte de rating și 49.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.9 puncte de audiență și 10.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.3 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:39, aproape 2.7 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Seara de fotbal s-a încheiat cu emisia adusă de Costin Ștucan, de la miezul nopții, la Studioul UEFA EURO 2024. Alături de Cătălin Oprișan și invitații, Florin Răduciou, Răzvan Raț și Ciprian Marica, aceștia au comentat penultima etapă a competiției și au prefațat ce urmează zilele acestea.

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:00 – 25:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.5 puncte de rating și 37.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.7 puncte de audiență și 11.5% share.

Diseară, de la ora 22:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, Anglia și Olanda se luptă pentru ultimul loc în marea finală de duminică!

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni