• PRO TV
  • Busty Heart, femeia care distruge pepeni cu sanii :) . Vezi AICI ce a facut cu dozele de bere!

Busty Heart, femeia care distruge pepeni cu sanii :) . Vezi AICI ce a facut cu dozele de bere!

Busty Heart, femeia care distruge pepeni cu sanii :) . <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi AICI ce a facut cu dozele de bere!</span>

A spat pepeni, cutii de bere si bate de baseball cu sanii. Are un bust impresionant de 120 de centrimetri si si-a etalat ineditul talent in cadrul show-ului “America’s Got Talent”. Americanca Susan Robin Sikes, cunoscuta drept Busty Heart, a fost la  ”Happy Hour” si a arat ce inseamna sa ai un bust puternic.

Busty a demonstrat cata forta se ascunde in bustul mai mult decat generos al americancei in varsta de 51 de ani. Fosta stripteuza Busty a povesti la ”Happy Hour” cum a ajuns cunoscuta, ce fel de viata a dus, cum a primit aceasta porecla, dar si cum i-a venit ideea sa isi etaleze aceste aptitudini in celebrul show de talente.

Dupa ce a lucrat ca dansatoare la bara, ca mascota a echipei americane de fotbal Celtic Team si a fost proprietara unui club de striptease, Busty si-a gasit celebritatea in emisiunea ”America’s Got Talent” dupa ce a lasat pe toata lumea cu gura cascata in clipa in care a spart noua cutii de bere cu ajutorul sanilor.

Apoi, exotica Busty a ajuns sa ii uimeasca si pe germani in varianta lor a concursului ”Got Talent”, unde nu numai ca a strivit cutiile de bere, insa a si rupt in doua o bata de baseball, a spart un pepene si a facut bucati cateva scanduri de lemn. Totul cu sanii!

Dupa cum era de asteptat Busty a distrus pepeni, cutii de bere, bate de baseball si bucati de fainata la Happy Hour lasand invitatii lui Maruta efectiv cu gura cascata. Vezi mai jos momentele de la Happy Hour!
 


Busty sparge cutii de bere si rupe bate cu sanii pe happyhour.protv.ro


Busty distruge pepeni si bucati de faianta cu sanii pe happyhour.protv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni