• PRO TV
  • Invitatii lui Maruta au fost socati la vederea femeii cu "sanii de fier". Afla de ce!

Invitatii lui Maruta au fost socati la vederea femeii cu "sanii de fier". Afla de ce!

Invitatii lui Maruta au fost socati la vederea femeii cu "sanii de fier". Afla de ce!

Catalin Maruta si invitatii sai au fost de-a dreptul uluiti sa vada chiar in fata lor show-ul care a facut-o celebra pe Busty in intreaga lume. Si telespectatorii Pro Tv au fost cuceriti de invitata de peste hotare a lui Catalin Maruta, astfel ca peste 1,5 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari au urmarit in minutul de aur, 18.44, emisiunea “Happy Hour”, adica de trei ori mai mult decat Antena 1.

ASTAZI, de la 17:45 Busty Heart va fi din nou la Happy Hour. Nu o rata!

De altfel, emisiunea de la Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta in intreg intervalul de difuzare (17.45-18.57), atat pe publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.
Busty Heart a intrat pentru prima oara in platoul ”Happy Hour” cu zambetul pe buze, energica si dornica sa faca spectacol.

Dezinvolta si haioasa, Busty l-a invitat pe Maruta sa ii cantareasca sanii pentru a se convinge singur de greutatea lor. La cei 51 de ani ai sai, Busty, pe numele sau real Susan Robin Sikes, a aratat ca isi merita pe deplin titlul de femeia cu sani de fier.

Busty
i-a povestit lui Catalin Maruta ca inca de mica a avut un bust foarte generos, mult mai mare decat cel al fetelor de varsta sa. La 13 ani a fost trimisa la un pension pentru a fi departe de privirile baietilor. Acolo a primit numele ”Busty”, inspirat de pieptul sau foarte mare.

Busty a facut show la ”Happy Hour” alaturi de Ionita din Clejani, care, la fel ca prezentatorul emisiunii, a fost de-a dreptul uluit sa vada ce poate face exotica americanca. Si Viorica din Clejani si Roxana Ionescu au fost socate de prestatia invitatei de la ”Happy Hour” si au recunoscut ca nu le vine sa creada ca exista asa ceva.

Busty a primit din partea emisiunii ”Happy Hour” o ie romaneasca, pe care a imbracat-o imediat pentru a incinge o hora pe muzica Clejanilor. Aventurile femeii cu sani de fier nu se opresc aici, pentru ca in editia ”Happy Hour” de miercuri, 13 iulie, telespectatorii Pro Tv vor avea parte din nou de show cu greutate si multe surprize. In plus, pe site-ul emisiunii, happyhour.protv.ro, pot fi urmarite imagini din editia de marti, cand Busty a facut tadari cu sanii cutii de bere, pepeni, mese si bucati de gresie.  
 


Busty sparge cutii de bere si rupe bate cu sanii pe happyhour.protv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni