• PRO TV
  • Moment penibil! Un reporter-pescar s-a facut de ras in timpul unei transmisiuni live. SUPER VIDEO

Moment penibil! Un reporter-pescar s-a facut de ras in timpul unei transmisiuni live. SUPER VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Moment penibil!</span> Un reporter-pescar s-a facut de ras in timpul unei transmisiuni live. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">SUPER VIDEO </span>

Paul Burt, un reporter cu o experienta impresionanta in pescuit s-a facut de ras in timpul unei transmisiuni TV. Dupa ce mai multe persoane au semnalat aparitia unui "monstru rechin" intr-un lac australian, producatorului matinalului "Morning News" s-au decis sa trimita un expert in pescuit care sa investigheze lacul.

Din pacate, nu totul a mers asa cu a fost planificat, inca de la inceputul transmisiunii Paul Burt a starnit, fara sa vrea, rasul in platou cu un salut nu foarte elaborat "Buna, Karl", s spus Paul catre moderator.

Si totul a continuat in acesta directie, cand a aruncat undita in incercarea de a prinde monstrul marin, faimosul pescar a prins o ratusca mica si nevinovata, timp in care moderatorul emisiunii nu stia daca sa rada sau sa planga. Cert este faptul ca au transmis ulterior ca rata nu a fost ranita.

In timpul live-ul se vede clar momentul, asa ca urmareste VIDEO mai jos.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni