• PRO TV
  • VIDEO Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza! Vezi aici cele mai tari momente ale lor!

VIDEO Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza! Vezi aici cele mai tari momente ale lor!

VIDEO Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza! Vezi aici cele mai tari momente ale lor!

Desi pareau a forma cel mai puternic cuplu din industria muzicala, Jennifer Lopez si Marc Anthony au anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca vor divorta.  

Vestea este una cat se poate de trista, cu siguranta, mai ales pentru ca Marc si J Lo sunt casatoriti de aproape sapte ani, au impreuna doi copii in varsta de trei ani si au reusit sa faca impreuna unele dintre cele mai tari dueturi muzicale, pe care le poti vedea mai jos. Poate ca faptul ca noul album al lui Jennifer se numeste "Love?" cu un semn de intrebare in loc de un semn de exclamatie trebuia sa fie un semn pentru noi toti, dar nu ne asteptam la un asemenea moment.

Si, pentru ca stim ca si voi sunteti probabil socati sa aflati despre divortul celor doi, ne-am gandit sa adunam cele mai tari momente de tandrete din cariera celor doi artisti. Pana cand vom afla ce a condus la aceasta decizie, va lasam sa va delectati cu aceste dueturi pline de pasiune si nu ne ramane decat sa speram ca singurul super cuplu din industria muzicala, adica Beyonce si Jay-Z, nu va avea aceeasi soarta.

Intra pe www.profm.ro ca sa vezi momente de succes al cuplului care s-a destramat!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni