• PRO TV
  • "Happy Hour" pleaca in vacanta! Vezi care au fost cele mai tari subiecte ale acestui sezon. SUPER FOTO

"Happy Hour" pleaca in vacanta! Vezi care au fost cele mai tari subiecte ale acestui sezon. SUPER FOTO

"Happy Hour" pleaca in vacanta! Vezi care au fost cele mai tari subiecte ale acestui sezon. SUPER FOTO

Pe 22 iulie, “Happy Hour” isi face bagajele pentru vacanta dupa inca un sezon plin de evenimente, destainuiri, aventuri cu vedete si distractie cat cuprinde. Cu invitati surpriza in tolba pentru ultima saptamana, dar si cu doua editii ’best of’ cu cele mai amuzante momente ”La multi ani marca Happy Hour”, difuzate pe 21 si 22 iulie, “Happy Hour” intra in vacanta.

Catalin Maruta se declara foarte multumit de sezonul happy pe care se pregateste zilele acestea sa-l inchida: ”Mi-a placut tot, cred ca a fost un al patrulea an bun. Totusi cel mai mult imi place cand reusesc sa surprind publicul, dar si invitatii si cred ca am reusit asta prin seria ”la multi ani marca Happy Hour”. Am dus cadouri inedite, i-am pacalit pe invitatii mei si i-am aratat asa cum sunt ei cand nu stiu ca sunt filmati. Audientele si mesajele de la cei de-acasa ne-au convins ca tot ce-a facut echipa asta, toata munca adunata a dat roade, practic.” Cat depsre invitatii care i-au adus cele mai mari multumiri, Maruta recunoaste ca au fost multi: ”Cel mai recent cred a fost cand am reusit sa-i gasesc un loc de munca Ioanei Tufar, dupa mai multe perioade de proba nereusite. Nu credeam cu adevarat in hotararea ei, dar mi-a aratat in fiecare zi in care am filmat-o la serviciu ca isi doreste din tot sufletul sa se angajeze prima oara si viata ei sa intre in sfarsit pe un fagas normal. Mi-a adus mari multumiri si faptul ca am putut arata evolutia situatiei lui Pepe, de la casa devastata pana la divort si renovare. A fost o perioada dificila pentru cei implicati direct si ma bucur ca am putut sa aratam necenzurat si necosmetizat adevarul lui Pepe. Sigur ca am o multumire in plus atunci cand am ocazia sa fac o bucurie cuiva calatorind, de exemplu, intr-o tara nordica, sa duc un mesaj de suflet, ori insotind niste indragostiti foarte mondeni prin Germania, ori ascultand cum o mare cantareata anunta la ”Happy Hour”, in premiera, ca e insarcinata si se marita – e vorba de Luminita Anghel, stiti. Dar exemplele sunt multe”.

Intrebat pe cine ar vrea sa vada pe Happylica daca pentru o seara ar fi doar telespectator in fata televizorului, vedeta Pro Tv se amuza: ”Pe toti cei care nu vor sa vina la ”Happy Hour” de frica gurii mele, ca sunt destui si din astia, au impresia ca-i musc, probabil. Oricum, daca as fi telespectator, as vrea sa vad ce n-am vazut pana acum de la 30 de centimetri, de pe Happylica. Sa-i vad deci macar de-acasa, pe LCD. Eventual, tridimensional!”, a incheiat Maruta.   

”Happy Hour”, lider de audienta si in 2011

Emisiunea prezentata de Catalin Maruta a fost, ca in toate celelalte sezoane, lider incontesatbil de audienta si in 2011. Pe tot parcursul acestui sezon, care se apropie de final, ”Happy Hour” s-a clasat pe pozitia fruntasa in topul audientelor, pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea de la Pro Tv a inregistrat in intervalul 10 ianuarie – 12 iulie 2011 o audienta medie de 4,4 puncte de rating si 20,1 % cota de piata, surclasand Antena 1, cu 3,4 puncte de rating si 15,3 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban ”Happy Hour” a condus cu o medie de 5,3 puncte de rating si 17,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea 4,9 puncte de rating si 16 % cota de piata. De la o editie la alta, ”Happy Hour” a cucerit pe cei mai multi telespectatori, astfel ca cea mai urmarita editie din istoria emisiunii a fost tot in acest sezon, pe 23 martie, cand Pro Tv inregistra pe publicul din mediul urban o medie de 9,3 puncte de rating si 29,3 % cota de piata.   Intra pe happyhour.protv.ro si poti revedea toate momentele din cadrul emisiunii "Happy Hour"

Sanii de fier au facut ravagii in platoul ”Happy Hour”

Busty Heart a lasat cu gura cascata o tara intreaga. Aflata pentru prima data in Romania, la invitatia emisiunii “Happy Hour”, americanca intrata in Cartea Recordurilor ca femeia cu cei mai puternici sani din lume a facut show in direct in platoul din Buftea. Catalin Maruta si invitatii sai au fost de-a dreptul uluiti sa vada chiar in fata lor show-ul care a facut-o celebra pe Busty in intreaga lume. La cei 51 de ani ai sai, Busty, pe numele sau real Susan Robin Sikes, a aratat ca isi merita pe deplin titlul de femeia cu sani de fier. Busty a pus in scena la ”Happy Hour”, in direct, show-ul pe care la prezentat in cadrul emisiunilor ”Americanii au talent” si ”Germanii au talent”: a spart cu sanii zeci de cutii de bere, scanduri de lemn, a facut zob pepeni romanesti de Dabuleni, bucati grele de gresie si nici macar o masa din studio nu i-a scapat, aceasta ajungand bucati in urma impactului cu sanii de fier ai americancei.

La multi ani marca “Happy Hour”

Emisiunea de la Pro Tv a continuat si in acest sezon deja cunoscutul mod de a le spune vedetelor “la multi ani”. Fie ca a fost vorba de Dan Teodorescu, Viorica din clejani sau Rica Raducanu si Monica Tatoiu, vedetele autohtone au cazut in capcana intinsa de Maruta, dar au primit cel mai frumos ”la multi ani marca Happy Hour”. Si pentru ca se spune ca cine sapa groapa altiua cade singur in ea, nici Maruta insusi nu a scapat de astfel de urari: de ziua numelui, de Sf. Constantin si Elena, colegii sai l-au pacalit si l-au pus fata in fata, chiar in timpul unei filmari, cu un piton urias de 30 de kilograme gata sa-l... imbratiseze!

Maruta Jr.

Sezonul acesta, emotiile au fost mari pentru Catalin Maruta, care a devenit in primavara acestui an tatic. Astfel, Maruta Jr. a avut parte la “Happy Hour” de o editie dedicata in intregime lui si tot aici telespectatorii Pro Tv au putut face cunostinta cu mostenitorul aMarutelor atunci cand a fost crestinat si si-a facut debutul in showbiz.

Subiectele fierbinti, in atentia lui Maruta

Nici tumultoasa viata a sotilor Columbeanu sau divortul dintre Pepe si Oana Zavoranu nu au scapat de iscoditorul Maruta. ”Happy Hour” a urmarit pas cu pas atat de trambitatul divort dintre Moni si Iri si lupta pentru custodia fetitei lor si a prezentat in exclusivitate imagini cu noul iubit al Monicai. Cat despre Pepe, acesta a tinut cu sufletul la gura o lume intreaga pe toata perioada divortului de Oana, alegand sa vorbeasca in exclusivitate la ”Happy Hour” despre aceasta poveste. Mai mult, Happylica s-a mutat de doua ori din platoul din Buftea in casa lui Pepe, de unde Catalin Maruta a prezentat in direct atat apartamentul devastat de Oana, cat si noul look al casei, dupa ce Pepe l-a renovat.

Luminita Anghel, mama si iubita la ”Happy Hour”

Tot in emisiunea lui Catalin Maruta, una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania a facut dezvaluiri despre viata sa: Luminita Anghel a declarat in exclusivitate la ”Happy Hour” ca asteapta primul ei copil biologic si l-a prezentat pe tatal copilului si noul barbat din viata sa.

Maruta & Bamboi to Norway

Catalin Maruta a ajuns sezonul acesta in Norvegia! Si nu singur, ci insotit de simpatica doamna Bamboi, asistenta sa, pe care a dus-o chiar la copiii ei, stabiliti de ceva vreme in tara fiordurilor. Aventura a fost la cele mai inalte cote, atat la propriu, cat si la figurat, pentru ca doamna Bamboi nu obisnuieste sa calatoreasca cu avionul. Astfel drumul pana in Norvegia nu a fost deloc usor: nici pentru Maruta, nici pentru ofiterii de frontiera, nici pentru ceilalti pasageri. Nimeni n-a putut sa doarma in avion, pentru ca doamna Bamboi si-a manifestat dorinta sa asculte muzica la iPod si, fiindca avea urechile acoperite de casti, avea tendinta sa vorbeasca foarte tare.

Cele mai originale MARUTisoare

In martie, “Happy Hour” a fost la inaltime si a oferit cele mai originale MARUTisoare. Vedete cunoscute si iubite au tocmit cu ora de distractie trupe si artisti de prima mana pentru a le face serenade si dedicatii muzicale celor mai importante persoane din viata lor. MARUTisorul cantat de Holograf, Loredana, Vank, Corina Chiriac si Directia 5 a fost oferit de vedete precum Radu Mazare, Radu Valcan, Brigitte Sfat, Jean de la Craiova, dar si Catalin Maruta.

Mezinul Stratanilor, debut in showbiz la “Happy Hour”
A doua zi de Paste, Pavel Stratan si-a adus la ”Happy Hour” fiul de numai doi ani si patru luni, pe Cezar, care a aratat de ce sunt talentati Stratanii. Micutul Ceazar l-a uimit pe Maruta cu talentul lui de a spune poezii si povesti la o varsta atat de frageda.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni