• PRO TV
  • Carla Bruni - de la model topless, la sotie de presedinte: fiica a doi tati milionari si sora unui frate care a murit de SIDA!

Carla Bruni - de la model topless, la sotie de presedinte: fiica a doi tati milionari si sora unui frate care a murit de SIDA!

Carla Bruni - de la model topless, la sotie de presedinte: fiica a doi tati milionari si sora unui frate care a murit de SIDA!

Si-a inceput cariera la doar 19 ani si a reusit sa se claseze in anii ’90 in topul celor mai bine platite 20 de modele din lume, cu un castig de 7,5 milioane de dolari pe an. A trecut apoi la muzica si la actorie, insa nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat sa ramana in Franta, unde a devenit sotia presedintelui Sarkozy. Afla cum a ajuns o fotografie ea sa valoreze peste 90.000 de dolari si ce a determinat-o pe Carla Bruni sa renunte la cariera pentru dragoste.

Fiica a doi tati multimilionari si sora unui frate care a murit de SIDA Carla Bruni s-a nascut pe 23 decembrie 1967 in Italia, insa la varsta de sapte ani s-a mutat in Franta impreuna cu familia. Desi in mod legal, Alberto Bruni Tedeschi apare in acte ca fiind tatal ei, Carla a declarat in 2008 pentru “Vanity Fair” ca tatal sau biologic este brazilianul Maurizio Remmert, un afacerist cu care mama ei a avut o relatie paralela timp de sase ani.

Desi a evitat complet subiectul, Alberto Bruni i-a spus totusi Carlei adevarul despre tatal ei biologic chiar pe patul de moarte, in 1996. Urmatorul soc pentru Carla Bruni a venit in 2006, cand fratele ei in varsta de 47 de ani a murit de SIDA.  Maurizio Remmert, Carla Bruni si Alberto Bruni Tedeschi A renuntat la scoala pentru o cariera in moda S-a mutat din Italia in Fanta, iar de acolo a plecat in Elvetia, unde a studiat la un internat. S-a intors apoi la Paris pentru a studia arta si arhitectura, insa a renuntat complet la scoala la 19 ani, cand s-a apucat de modeling. Carla a semnat primul sau contract cu agentia City Models, iar in scurt timp a devenit imaginea Guess Jeans.

De aici, pana la a lucra cu designeri celebri precum Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Shiatzy Chen, Chanel si Versace nu a mai fost decat un pas. Carla Bruni, alaturi de Naomi Campbell, Gianni Versace si Linda Evangelista In anii ‚90, Carla a intrat in topul celor mai bine platite 20 de modele din lume.

Castigurile nu s-au oprit aici, ci au continuat pana in 2008, cand un nud al Carlei Bruni s-a vandut cu 91.000 de dolari, un pret de 60 de ori mai mare decat era de asteptat. In 1997, Carla a renuntat la moda pentru muzica, iar la sfarsitul lui 2009 a anuntat ca a acceptat in rol intr-o productia de-a lui Woody Allen.

Intra pe www.perfecte.ro si citeste continuarea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni