• PRO TV
  • Ea este rusoaica lăudată pentru cei mai frumoși sâni naturali. Sveta Bilyalova face furori pe Instagram

Ea este rusoaica lăudată pentru cei mai frumoși sâni naturali. Sveta Bilyalova face furori pe Instagram

Ea este rusoaica lăudată pentru cei mai frumoși sâni naturali. Sveta Bilyalova face furori pe Instagram

Are peste 6 milioane de urmăritori pe Instagram și se apropie de popularitatea lui Emily Ratajkowski, la capitolul sex appeal. Manechinul de origine rusă, Sveta Bilyalova, se numără printre cele mai frumoase femei din țara sa. 

Svetlana și-a cucerit urmăritorii prin aparițiile sale sexy în ținute decoltate, etalându-și bustul generos. Nu de puține ori, în presa din țara sa a fost numită femeia cu cei mai frumoși sâni naturali. 



La prima vedere, Sveta nu pare a fi rusoaică și asta pentru că este brunetă, cu tenul măsliniu și cu ochii mici.Acest lucru se datorează rădăcinilor sale tătare.





Modelul se bucură și de o siluetă de invidiat, care este rezultatul multor ore de antrenament petrecute în sala de sport. 

Sveta Bilyalova visează să devină actriță. Deocamndată ea a apărut în clipuri muzicale, printre care „Future - Low Life ft. The Weeknd”. 

Modelul și-a câștigat popularitatea și cu imaginile sale mai excentrice sau, de multe ori, chiar amuzante. Mândră de bustul său generos, Svetlana știe cum să-și atragă milioane de like-uri cu ipostaze spectaculoase. 




Sursă foto: Instagram/ svetabily

Vezi și: 

Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni