• PRO TV
  • Andrei Ursu (WRS) de la Eurovision 2022, confesiuni despre orientarea sexuală: „Momentan sunt într-o relație cu un băiat”

Andrei Ursu (WRS) de la Eurovision 2022, confesiuni despre orientarea sexuală: „Momentan sunt într-o relație cu un băiat”

Andrei Ursu (WRS) de la Eurovision 2022, confesiuni despre orientarea sexuală: „Momentan sunt într-o relație cu un băiat”

Andrei Ionuț-Ursu (WRS), care a reprezentat România la Eurovision 2022, a făcut poate cea mai grea dezvăluire din viața sa privată. Într-un interviu acordat publicației spaniole „El Pais”, artistul a mărtusit că este într-o relație cu „un băiat”, dar că nu exclude relațiile cu femei.

Andrei WRS s-a calificat în finala show-ului Eurovision 2022, cu piesa Llamame, dar a terminat concursul pe locul 18. Încă din etapa de promovare a piesei, artistul român a primit critici pentru că nu vorbește deschis despre orientarea sa sexuală. 

WRS a considerat că detaliile din viața privată nu sunt relavante pentru muzica și evoluția sa în industria muzicală. 

Acum, reprezentantul României a acordat un interviu ziarului spaniol El Pais, în care a decis să vorbească deschis despre un aspect intim al vieții lui. Andrei WRS nu crede în etichete sociale, cu atât mai puțin în cele de natură sexuală.

Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual... respinge oportunitățile frumoase ale soartei”, a spus artistul în interviu.

Andrei WRS: „Avem o singură viață”

Anul trecut, Andrei WRS a făcut afirmații asemănătoare în revista spaniolă Shangay, o publicație de referință pentru comunitatea LGBT. Artistul român a oferit un răspuns clar la întrebarea dacă se identifică cu genul gay sau altul:

Depinde de zi. Refuz să-mi pun o etichetă. Ador contactul cu alte persoane, iubesc sexul și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu mi-ar intra în cap să spun „dacă sunt gay nu o să mă culc cu o femeie” sau „dacă sunt hetero nu mă voi culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc totul”, spunea atunci WRS.

Cântărețul a dezvăluit că locuiește împreună cu sora sa, despre care spune că e asistenta lui, „sufletul meu pereche”.

Cum l-a ajutat participarea la Eurovision

După Eurovision 2022, Andrei WRS a susținut multe concerte în țară și în afara ei, având o atracție specială pentru Spania. Aici obișnuiește să meargă în concedii, aici cântă cu mare plăcere. 

Recent a lansat piesa Tu nu vrei, care are peste 3,2 milioane de vizionări pe YouTube.

Pe 12 mai, WRS lansează primul său album muzical – Fiesta ’23 – îndelung așteptat de fanii săi.

Anul viitor, în luna mai, WRS va susține un concert la Madrid, în fața publicului pe care îl apreciază mult.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu WRS - „M-am îndrăgostit și a fost rău”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni