• PRO TV
  • Bodyguarzii lui Amy Winehouse s-au pozat cu urna cu cenusa a artistei! Vezi cate milioane de euro a lasat familiei:

Bodyguarzii lui Amy Winehouse s-au pozat cu urna cu cenusa a artistei! Vezi cate milioane de euro a lasat familiei:

Bodyguarzii lui Amy Winehouse s-au pozat cu urna cu cenusa a artistei! Vezi cate milioane de euro a lasat familiei:

Fostii bodyguarzi ai lui Amy Winehouse s-au fotografiat tinand urna cu cenusa a acesteia, la crematoriul din Londra. Pe eticheta lipita pe recipientul respectiv se poate citi numele Amy Jade Winehouse, iar rudele artistei au confirmat autenticitatea acestei imagini.

Barbatul din centru, Andrew Morris, este cel care a gasit-o pe Amy moarta, scrie TMZ.com.

Amy Winehouse le-a lasat 12 milioane de euro parintilor si fratelui

Amy Winehouse a fost incinerata ieri in cadrul unei ceremonii private la Golders Green, in Londra. La funeralii au luat parte doar membrii familiei si cativa apropiati ai regretatei artiste care a murit sambata, la varsta de 27 de ani.
Potrivit testamentului, Mitch, Janis si Alex Winehouse vor imparti averea de 12 milioane de dolari a regretatei vedete. Fostul sot al artistei, Blake Fielder Civil, nu a putut participa la funeralii pentru ca se afla la puscarie, acuzat de furt. Tatal artistei l-ar fi avertizat pe Blake sa nu cumva sa isi faca aparitia la inmormantare. "Mitch a spus ca prezenta lui ar fi o insulta. Tatal lui Amy il considera principalul vinovat pentru dependenta de droguri si alcool a fiicei sale", a declarat o sursa.

Nici urma de droguri in casa lui Amy
Conform unor surse din cadrul politiei, citate de tabloidul "The Sun", cantareata britanica a fost descoperita fara viata la resedinta ei din Camden de garda ei de corp. Barbatul a fost cel care i-a gasit cadavrul in patul din dormitor, la sase ore dupa ce artista incetase din viata. In ciuda zvonurilor ca artista s-a aprovizionat cu stupefiante in seara de dinaintea mortii sale, politistii n-au gasit nici urma de droguri in casa ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni