• PRO TV
  • Prima reactie a iubitul cantaretei Amy Winehouse! Asculta cantecul preferat al artistei! VIDEO

Prima reactie a iubitul cantaretei Amy Winehouse! Asculta cantecul preferat al artistei! VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Prima reactie a iubitul cantaretei Amy Winehouse</span>! Asculta cantecul preferat al artistei! VIDEO

La 3 zile dupa ce Amy Winehouse a murit, regizorul Reg Traviss (35 de ani) a vorbit despre tragedie.

"Ultimele trei zile au fost iadul pe pamant. Am suferit o pierdere inimaginabila si acum vrem liniste. Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce simt, dar vreau sa multumesc din inima tutoror celor care sunt in doliu pentru Amy. Ea a fost o persoana minunata si iubirea mea. Mi-am pierdut dragostea pe care am iubit-o foarte mult", a spus Reg in dailymail.co.uk.

Amy Winehouse a fost incinerata marti la crematoriul Golders Green din nordul Londrei. La funeraliile desfasurate in cimitirul Edgwarebury  la ora pranzului, Mitch Winehouse, tatal cantaretei, si-a luat un emotionant adio de la fiica lui, incheindu-si discursul sustinut in memoria artistei cu urmatorul mesaj:

“Noapte buna, ingerul meu. Somn usor. Mama si tata te iubesc atat de mult".

La funeraliile private au luat parte rudele apropiate ale cantaretei dar si producatorul Mark Ronson si Kelly Osbourne.Potrivit unui martor, la ceremonie au fost prezente circa 150 de persoane.

Ultimul cantec difuzat in cursul ceremoniei a fost “So Far Away” interpretat de Carole King, cantecul preferat al cantaretei Amy Winehouse.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni