• PRO TV
  • Alina Chinie, Veverita de la “Happy Hour”, joaca in piesa “Closer”  FOTO

Alina Chinie, Veverita de la “Happy Hour”, joaca in piesa “Closer”  FOTO

Alina Chinie, Veverita de la “Happy Hour”, joaca in piesa “Closer”  FOTO

Desi emisiunea “Happy Hour” de la Pro Tv a intrat in vacanta, Veverita Alina nu sta locului o clipa. A inceput sa invete serios pentru examenul de Master la Teatru si continua reprezentatiile cu piesa “Closer”, piesa cu care de altfel a si luat licenta cu brio.

Saptamana viitoare, pe 2 august, Alina Chinie va putea fi vazuta in piesa de teatru “Closer”, in parcul Herastrau, de la 20:30, alaturi de colegii ei Razvan Alexe, Horia Butnaru, Andreea Roxana Filip si regizoarea Anca Maria Colteanu.

”Fiind si piesa de teatru cu care mi-am sustinut examenul de licenta, ”Closer” reprezinta un exercitiu amplu de actorie, in care actorul detine controlul asupra intregului spatiu de joc, dar si asupra jocului actoricesc in sine”, recunoaste Alina.

”Nu este o piesa usoara deloc, atat eu cat si colegii mei avem de interpretat personaje trecute prin viata. Piesa expune stari si momente de rascruce in viata oricarui om, avand astfel abilitatea de a trece spectatorul prin etape pe care la randul lui le-a trait si el”, a mai spus tanara actrita. Piesa a fost scrisa de Patrick Marber si a fost transpusa si pe marele ecran, intr-un film de succes cu acelasi nume, cu actori cum ar fi Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen si Julia Roberts.

”Realitatea este expusa exact asa cum e ea. Patru oameni, doua cupluri care se destrama, se impaca, se cearta sau se regasesc. Garantam un adevarat efect de ”catharsis” asupra spectatorului”, promite Veverita de la ”Happy Hour”.

Cat despre restul proiectelor, Alina marturiseste ca se pregateste pentru examenul de admitere la Master de la sfarsitul lunii august. Insa nici concertele alaturi de Veverita Madalina nu se opresc, astfel ca Alina spera sa gaseasca si cateva zile numai pentru ea: ”Imi doresc sa ajung la cateva concerte in Bulgaria si Austria. Merg sa ii vad pe cei de la Skunk Anansie, pentru ca i-am pierdut cand au fost in Romania, si sa vad si Foo Fighters”, a incheiat Veverita de laHappy Hour”.    
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni