• PRO TV
  • Casa Donatellei Versace - Lux si opulenta demne de un maharajah - FOTO

Casa Donatellei Versace - Lux si opulenta demne de un maharajah - FOTO

Casa Donatellei Versace - Lux si opulenta demne de un maharajah - FOTO

Versace inseamna aproape prin definitie lux, opulenta, bogatie de detalii care ies rapid in evidenta si ornamente pe care nu te-ai fi gandit in veci sa le asezi unul langa altul. Donatella Versace si-a prezentat recent casa din Milano in care toate astea evidentiaza gustul ei personal, in incaperi ce par ca fac parte de fapt din muzeul unui seic sau al unui maharaj. Ai putea sa locuiesti intr-un astfel de loc?

Scaun de piele la baie? Animal print combinat cu albastru electric si portocaliu? Un corp intreg de mobilier numai pentru parfumuri? Ei bine, Donatella este o persoana pentru care toate astea sunt firesti si se incadreaza perfect in locul care a devenit 'paradisul ei personal', locul in care se regaseste perfect.

Unele dintre culorile folosite pentru decoratiuni interioare se regasesc si in cele mai recente colectii vestimentare Versace. Desi pe vremuri spunea ca nu suporta culoarea crem... dar ar suporta o sofa crem daca 'arunca' p ea o cuvertura roz fuchsia, apartmentul proaspat renovat abunda de tonuri de crem, bej si auriu. Ele sunt imbogatite totusi de culori ca portocaliu, violet sau albastru, ca sa se stie cine locuieste acolo.

Intra pe www.acasatv.ro si citeste continuarea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni